- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
ben öyle düşündüm diye sordum ama neden skandal ya bir vaka daha yaşamayacam demi ablaHemşerin olabilir
bak giderim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben öyle düşündüm diye sordum ama neden skandal ya bir vaka daha yaşamayacam demi ablaHemşerin olabilir
ahaaaa neyn var minikGünaydın
Onu seninle kıyaslayamadımben öyle düşündüm diye sordum ama neden skandal ya bir vaka daha yaşamayacam demi abla
bak giderim
Onu seninle kıyaslayamadım
Bazen keşke yerin altında çalışsa dersin ya o gün bugün işteahaaaa neyn var minik
hahahahaa Gözün aydın canım kolay gelsinBazen keşke yerin altında çalışsa dersin ya o gün bugün işte
Yer ustunce aradi beni annomloro yomogo cogor diyor
Dur ağlıyorum şimdiSevmedim seni
Oyyy O zaman bugün miniğimiz çok mutluBazen keşke yerin altında çalışsa dersin ya o gün bugün işte
Yer ustunce aradi beni annomloro yomogo cogor diyor
Hemşom,limonata mı içsek ,napsak bu havadaDur ağlıyorum şimdi
Nefeslik hava yok, limonata bile kesmez atletle oturuyorum evde. Daha 2 temmuz bugünHemşom,limonata mı içsek ,napsak bu havada
Tansiyonum yerlerde ,Heykel'e çıkmak istiyordum ama cesaretim yokAşırı sıcak,hiç bana göre değil bu havalarNefeslik hava yok, limonata bile kesmez atletle oturuyorum evde. Daha 2 temmuz bugün
Sorma çok mutluyum ben bugün anneme gideriz derkenz benimki annesini yemeğe alıyor çok çok mutluyumOyyy O zaman bugün miniğimiz çok mutlu
Keske yuruyuslerini saban 6 bucuk gibi yapsan canimTansiyonum yerlerde ,Heykel'e çıkmak istiyordum ama cesaretim yokAşırı sıcak,hiç bana göre değil bu havalar
Çok bunaltıcı ben bu havada maske ile markete iki kere git gel yaptımTansiyonum yerlerde ,Heykel'e çıkmak istiyordum ama cesaretim yokAşırı sıcak,hiç bana göre değil bu havalar
Hafif şeylerle geçiştir ama yemek boyunca yaptıklarına ne kadar zahmet harcadığını anlat. Böylesi daha kiymetli oluyorNe yapsam dün geç geri dolma doldurmuştur biber dolması var bir tek ortada
Çok da çeşit aramazlar
Önce davranan eşin olmuş, o kadar sevinmeye 2 tepsi baklava acarsın artıkSorma çok mutluyum ben bugün anneme gideriz derkenz benimki annesini yemeğe alıyor çok çok mutluyum