AbovvvvvvvDüşerse ben de faydalanırım
Ne sandın.Daha ölmedik şükürAbovvvvvvv
Aman diyim iyi bak kocana. İnşallah iyileşir canım.İnşallah abla sağol , önceden geçirdiği için yara kalmış tekrarlıyor şimdi ,daha iyi şu an haftaya röntgen tomografi var gene gecmezse ameliyat olacak gerek kalmaz inşallah
Elalisim Bugün Balikesir' den geçerken sana bol öpücük bıraktım kuzum.şaka yaptım ki ben @HAbibte yi denedim bakalım ne kadar ileriye gidicek diye
Ben bakıyorum da o sigara oldukça neye yararAman diyim iyi bak kocana. İnşallah iyileşir canım.
En azından dürüstüm bakpislük
aaa hoşgeldiniz sefa getirdinizElalisim Bugün Balikesir' den geçerken sana bol öpücük bıraktım kuzum.
Burhaniye Ören'e geldik biz. Öğretmenevinde üç gün misafiriz.
hiç dimiEn azından dürüstüm bak
Seni ortada bırakmam ev de açarımhiç dimi
siz de deniz de var hemen bilet alıyorum ama sen ödeSeni ortada bırakmam ev de açarım
ama ağırlık sıfırSeni ortada bırakmam ev de açarım
çoookkkkkBana bayılüyür maviş gözlerine yandığım
Var var hemi de arabayla 2 dk sürmüyo.sana kumsalda karpız da keserim yirsinsiz de deniz de var hemen bilet alıyorum ama sen öde
Yok kuzum 4 buçukta evdeydim.temizlikti spordu saç bakımıydı anca bu saat olduçoookkkkk
sen işten yeni mi geldin kuzum gündüz yoktun
güzelliğine güzellik katmış hatunYok kuzum 4 buçukta evdeydim.temizlikti spordu saç bakımıydı anca bu saat oldu
çekirdek de çitlerükVar var hemi de arabayla 2 dk sürmüyo.sana kumsalda karpız da keserim yirsin
Allah'tan sen varsınNe sandın.Daha ölmedik şükür
Hee ama acaip yorulmuşum gözler gidiyi artık yavaştangüzelliğine güzellik katmış hatun