Aynen yaDünden razı baksana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen yaDünden razı baksana
Ayyyy sen sık sık gel gazozu beraber içinGel bak ben sana içerde ne göstercem
Öyle kırıtırsan ortalık yerde götürürler tebi
çok kızmış döşemiş kurban olduğumÖyle kırıtırsan ortalık yerde götürürler tebi
Ulaaazencefilli var mı
iç ses ( çok durmam canım nolcak,gazozu içer kalkarım,pencere yanına otururum,bişey olmaz bence)
hangi odaGel bak ben sana içerde ne göstercem
Gazozu içiyordu geldin
Döşemek bizim işimizçok kızmış döşemiş kurban olduğum
o tinirli parmaklarına masaj yapimmDöşemek bizim işimiz
Gitmedi bi türlü mesaj napim çok basmışım gitsin diye
İnşallah abla sağol , önceden geçirdiği için yara kalmış tekrarlıyor şimdi ,daha iyi şu an haftaya röntgen tomografi var gene gecmezse ameliyat olacak gerek kalmaz inşallahÇok geçmiş olsun kuzum.. Allah tez zamanda şifa versin. Zatürreden çok korkuyorum. Allah esirgesin.
Alnım kaşınmaya başlayınca hissettim bizim karı poh yoluna gidiyiGazozu içiyordu geldin
Neyse düşmeden kurtardınAma başını boş bırakma çok cilveliAlnım kaşınmaya başlayınca hissettim bizim karı poh yoluna gidiyi
Olur geç içeri geliyomo tinirli parmaklarına masaj yapimm
ben şimdi gördüm kuzum ya çok geçmiş olsun,Rabbım şifa versinİnşallah abla sağol , önceden geçirdiği için yara kalmış tekrarlıyor şimdi ,daha iyi şu an haftaya röntgen tomografi var gene gecmezse ameliyat olacak gerek kalmaz inşallah
Kesin öyle olmuşturşaka yaptım ki ben HAbibte yi denedim bakalım ne kadar ileriye gidicek diye
Afiyet olsun, onun nasibiymişçok lezzetli bir tarif dene mutlaka :)
ama benim bu sefer yarısı pek iyi değildi köpüş yedi
çok aceleye geldi,ama tarifte sıkıntı yok
Bu seferde söylerse öyle konuşmayı düşünüyorum bakalımBaşka siteden yada instagramdan falan kazandığını söylese yada açıkla oraya gelsinler baksınlar istemiyorum vs...
Aynen canım bir çözüm bulmalısınBu seferde söylerse öyle konuşmayı düşünüyorum bakalım
Aminn canım sagolben şimdi gördüm kuzum ya çok geçmiş olsun,Rabbım şifa versin
Düşerse ben de faydalanırımNeyse düşmeden kurtardınAma başını boş bırakma çok cilveli