Gönlün var sankigazoz neyli
Sende iç müptelası olGönlün var sanki
Sağol almayayımSende iç müptelası ol
zencefilli var mıNeyli istersin seçenek cok
özellerde görüşüyok gizli saklımalipina nerde uzun zamandır yok tabiki elden gidiyeaaaahhh
Ben teşekkür ettim bile, tek etiketleiyi tarafından bak etiket işimiz kolay olacak
zencefilli var mı
iç ses ( çok durmam canım nolcak,gazozu içer kalkarım,pencere yanına otururum,bişey olmaz bence)
Öyle kırıtırsan ortalık yerde götürürler tebi
sakınnnnnnnn
Eşim KV ye falan söylüyor simdi bunu kazanirsam hediye gelince kesin söyler gene, söyleme de diyemiyorum ne var ki istemiyorsun diye düşünür bu sefer.eltimi falan saracak başıma burda onla uğraşmak istemiyorum.bugun gene baristirmaya çalışmış KVHemen aklından çıkar hemen hemen
Dünden razı baksana
Başka siteden yada instagramdan falan kazandığını söylese yada açıkla oraya gelsinler baksınlar istemiyorum vs...Eşim KV ye falan söylüyor simdi bunu kazanirsam hediye gelince kesin söyler gene, söyleme de diyemiyorum ne var ki istemiyorsun diye düşünür bu sefer.eltimi falan saracak başıma burda onla uğraşmak istemiyorum.bugun gene baristirmaya çalışmış KV
tartışmislar zaten iyiki gitmemişim sinir oldum
çok lezzetli bir tarif dene mutlaka :)Ben teşekkür ettim bile, tek etiketle
Bu arada tarifini kaydettiklerimdensin, kahvaltıya kesin yapacağım patates tostunu. Eşime bile gösterdim hatta çok güzel değil miii diye. Sofrana nazar etmiş olmayayım
Gel bak ben sana içerde ne göstercemmalipina nerde uzun zamandır yok tabiki elden gidiyeaaaahhh