Ekip sağlammış maşallah,size hiç bir şey dayanmaz :) Sonu güzel olacak inşallah canım, az daha sabirKızlar, eşim,kardeşlerim bayağı kalabalık yapmaya çalışıyoruz.Çarşamba sabah büyük eşyalar taşınacak:)
Dolaplar bitti sayılır.Ama ne kadar az kaldı desekte çıkıyor bir şeyler
Bu son olur inşaallah hep bu evde kalırızEv taşımak zor
İnşaallah canımEkip sağlammış maşallah,size hiç bir şey dayanmaz :) Sonu güzel olacak inşallah canım, az daha sabir ♥❤
Çok şükür iyiyim ama sıkılıyorum evde,yarin bir cikacagim insallah.İnşaallah canımSabah 8 gece 11 mesaisi yapıyoruz
Sen nasılsın
Allah kolaylık versin canımİnşaallah canımSabah 8 gece 11 mesaisi yapıyoruz
Sen nasılsın
Değişiklik iyi olur canımÇok şükür iyiyim ama sıkılıyorum evde,yarin bir cikacagim insallah.
Sağol canımAllah kolaylık versin canım
Sen de sağol canımSağol canım
Aynen canım , hareket iyi gelir hemDeğişiklik iyi olur canım
Hep evde olmuyor insan bunalıyorAynen canım , hareket iyi gelir hem
Bugün hiç çıkmadım, ruhum daraldıHep evde olmuyor insan bunalıyor
Gezmeye korkar oldukBugün hiç çıkmadım, ruhum daraldı
Sorma canım,ama böyle de çok sıkıcı, temassız bir hava alıp gelsek o da yeterGezmeye korkar olduk
Aynen canım dışarıda gezilse yeter:)Sorma canım,ama böyle de çok sıkıcı, temassız bir hava alıp gelsek o da yeter
Ben sana dedimdi hirslanir yaparim diye buraya foto atarken eşim kapiyi çalıyorduVaaaaayyyy ben nerelereee gideemm
Benim moral sıf fııırrr sıf fıırrrr
Yeni açılan konuları görmüşümdür.
kardeşlerin canı,cananıBen ben ben ben
ellerine sağlık canımmmEki Görüntüle 2661755
HAbibte senin gazoz ısmarlaya ısmarlaya bitince ben de doğal meyve suyu yaptım
Herkeseee benden meyve suyu Şakir e yok
Nevreste
Tenceresiz kaldim anne
@Dahliadivin
Elalis
@Canfeb
@Evva ahir
Jenna16
Bak yine kullanıcı adı aklıma gelmiyor blue perili gibi bir şey yazınca hemen çıkmıyor bi de onu az sonra etiketliycem
Edit
@Blue_Perii
@Nana
@Sabr-Sukur-Dua (az önce yanlış etiketlemişim)
Allah rahmet eylesin :/ Millet korkmuyor ya,Allah sonumuzu hayrtsinAynen canım dışarıda gezilse yeter:)
Bizim sitede biri öldü 2 gün önce:/Allah rahmet eylesin.
Site insan kaynıyordu.Yani açık hava ama sosyal mesafe sıfırHerkes böyle dikkat ediyorsa yandık
çok kararsızımYaa benim hafızam biraz zayıf bi de kullanıcı isimleri karışık geliyor bana ondan oldu hatlar karıştı yani. Siz katılacak mısınız peki nooolur katılmayın