- 24 Mart 2020
- 9.906
- 35.588
- 32
Yaa teşekkür ederim böyle düşünmenize sevindim. InşallahYa ,deme öyle, bence sen de çok iyi yapacaksın
Gayet ciddiyim ben ,rica ederim,merakla bekliyorumYaa teşekkür ederim böyle düşünmenize sevindim. Inşallah
O yapti bile coktanGayet ciddiyim ben ,rica ederim,merakla bekliyorum
Onun yapti bile coktan
Senin sofranin hakkini yememek lazim simdi, gayet guzelVaaaaayyyy ben nerelereee gideemm
Benim moral sıf fııırrr sıf fıırrrr
Yeni açılan konuları görmüşümdür.
Bnde hatirlamiorum bazen kim hangisini yapti dieBeynim yanmış
Hayır tarifini de beğenmiştim, çok gelemeyince aklımda kalmamış demek :)Bnde hatirlamiorum bazen kim hangisini yapti die
Neyse hatirlattim bak yoksaHayır tarifini de beğenmiştim, çok gelemeyince aklımda kalmamış demek :)
Son dakikaya kadar heyecan sürsün istedi herhalde
HeraldeSon dakikaya kadar heyecan sürsün istedi herhalde
Sağol canım 2 güne biter inşaallah canım sonra ufak tefekler kalır
Maşallah sana güzelciğimSağol canım 2 güne biter inşaallah canım sonra ufak tefekler kalır
Sağol canımMaşallah sana güzelciğimKızlar da var,onlar da yardim eder,ağız tadıyla oturmak nasip olsun inşallah
Teşekkür ederimmSenin sofranin hakkini yememek lazim simdi, gayet guzel
Ben çok iyi yapacaksın deyince güzel oy alacaksın demek istediniz gibi algıladım o yüzden şey etmedimdiGayet ciddiyim ben ,rica ederim,merakla bekliyorum
İkisini de kast ettimBen çok iyi yapacaksın deyince güzel oy alacaksın demek istediniz gibi algıladım o yüzden şey etmedimdi
Kızlar, eşim,kardeşlerim bayağı kalabalık yapmaya çalışıyoruz.Çarşamba sabah büyük eşyalar taşınacak:)Sen de sağol canım