Esnaf değil mi hepsi aynı bunlarınİnanma kandırıyor
Mali biz hep böyleyiz sen denk gelmiyorsun.Hep sevgi pıtırcığıyızBakınız mali için bu bir dramdır
Aynen esnaflar yaEsnaf değil mi hepsi aynı bunların
Allah'tan herzaman denk gelmiyorum kalpten giderdim kesinMali biz hep böyleyiz sen denk gelmiyorsun.Hep sevgi pıtırcığıyız
Özelden daha çok oluyor, ondan buralarda çok denk gelmezsin rahat rahat gelebilirsinAllah'tan herzaman denk gelmiyorum kalpten giderdim kesin
Bunun aynı modelinden benim evde de var ama hep kandırdıklarını sanıyolar saflarımAynen esnaflar ya
Füze at yaa böyle ölmemÖzelden daha çok oluyor, ondan buralarda çok denk gelmezsin rahat rahat gelebilirsin
Evde olması fenaymışBunun aynı modelinden benim evde de var ama hep kandırdıklarını sanıyolar saflarım
Benim kocam memur ondan bizde yalan yokFüze at yaa böyle ölmem
Sende de esnaflık var haEvde olması fenaymışSeni sevmeyen ölsün
Benimki de kasap ama hep yalan dolan anacım o yüzden talimliyimBenim kocam memur ondan bizde yalan yok
Yok canımSende de esnaflık var ha
İşte Eloş sana canım,cicim,en sevdiğim derse inanma banada diyorBenimki de kasap ama hep yalan dolan anacım o yüzden talimliyim
Öldürdün daha bi de toprak atıyon vicdansızİşte Eloş sana canım,cicim,en sevdiğim derse inanma banada diyor
O zaman daha fazla anlatmayayımÖldürdün daha bi de toprak atıyon vicdansız
O zaman daha fazla anlatmayayım
Tasinma zor bilirim, Allah kolaylik versinKızlar, eşim,kardeşlerim bayağı kalabalık yapmaya çalışıyoruz.Çarşamba sabah büyük eşyalar taşınacak:)
Dolaplar bitti sayılır.Ama ne kadar az kaldı desekte çıkıyor bir şeyler
Bu son olur inşaallah hep bu evde kalırızEv taşımak zor
Ay ablacimm kolay gelsinKızlar, eşim,kardeşlerim bayağı kalabalık yapmaya çalışıyoruz.Çarşamba sabah büyük eşyalar taşınacak:)
Dolaplar bitti sayılır.Ama ne kadar az kaldı desekte çıkıyor bir şeyler
Bu son olur inşaallah hep bu evde kalırızEv taşımak zor