- 18 Ocak 2020
- 820
- 2.326
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyidir canım sen nasılsınKeyifler nasılGünaydın nasılsınız
Bunu neden yazdım ki tupum bitti kahretsinNasilsiniz badireler atlatarak hazirlayip hazırlamayacagim belli olmayan sofrayı mi bekliyorsunuz yoksa
Valla ben geç baslayacagim diye soyleniyordum normalde eşim ise gidince başlayacaktım ama bu saat oldu baslayamadim N NanaYaa sabote etmek istiyordum diğer tüm sofraları ama bu kadarını ben de düşünmedim üzüldüm valla Tenceresiz kaldim anne
Ne güzel pişiyor işteHalim içler acısı Eki Görüntüle 2661642
Yaklaşık 15 dakika oldu yüksek koyamiyorim tava sapı yanacak diyeNe güzel pişiyor işte
Oluyor bazen tüpün pat diye bitmesi canımYaklaşık 15 dakika oldu yüksek koyamiyorim tava sapı yanacak diye
Hayır hep kucuk tüp olurdu kenarda o da sadece tavayı ısıttı o da gittiOluyor bazen tüpün pat diye bitmesi canım
Aa kötü olmuş yav ikisinin birden gitmesi doğalgaz şart anacımHayır hep kucuk tüp olurdu kenarda o da sadece tavayı ısıttı o da gitti
Doğalgaz gelsin artık
Annemde var ne güzel hiccderdi yok hep buna göre daha ucuz tüp olmuş 120 lira iki ayda bitiyorAa kötü olmuş yav ikisinin birden gitmesi doğalgaz şart anacım
Herşey almış başını gidiyor zaten en iyisimi doğalgaz taktırın dediğin gibi daha ucuzAnnemde var ne güzel hiccderdi yok hep buna göre daha ucuz tüp olmuş 120 lira iki ayda bitiyor
Yazin 3 aylık faturaya 120 gelmiyor doğal gaz okadar kışlıkta yapiyoruz. Dogal gaz sart yaAnnemde var ne güzel hiccderdi yok hep buna göre daha ucuz tüp olmuş 120 lira iki ayda bitiyor
Geçen bir haber okudum eğer doğalgaz gelirse ilk bizim mahalleden baslayacakmis dosenmeyeYazin 3 aylık faturaya 120 gelmiyor doğal gaz okadar kışlıkta yapiyoruz. Dogal gaz sart ya
Çocuklarla çok zordur, bizimde 15 yıl önce öyleydi, işkence gibiydi tüpte tesadüfmüdür hep haftasonu biterdiGeçen bir haber okudum eğer doğalgaz gelirse ilk bizim mahalleden baslayacakmis dosenmeye
Sıcak su dosediler bize o da gelmedi