Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Ellerine sağlık kuzum 😍bende çilek yapacaktım bu hafta pazarda bulamamış eşim. Annem guze doğru ikinci kısım çilekler çıkar ozaman yap dedi sevindim☺bide ilk kez yapcam çilek Allah izin verirse. Kiraz yapmıştım ben.visnede acayip güzel oluyor ananem yapıp vermişti.
Biraz yoruldun ama olsundu yerken bunu ben yaptım diye gururla ye👍🥳🥳🥳🥳
Kız zaten hep ben yapıyorum, başka kim yapacak :KK45:

:KK36::KK200::KK60:
Lilimam Lilimam naptınız ayini tamamladinizmi benimki sabah yatağa bıraktı uyanir uyanmaz goturmeme firsat vermedi 🤦ama büyük gelince elimden tutup lazimliga götürdü beni 😂
Yok canım daha 17 gün oldu, gündüz çok iyi gidiyodu taaaki üç gün önce kızımla yaşıt kızı olan bi arkadaşımın bana durumumuzu sorana kadar :işsiz: benden önce eğitime başladı ama başaramamışlar,annesi yengesi kimi bulduysa denetmiş haliyle çocuk strese girip bi kere bile tuvalete yapmamış, bizimkinin iyi gittiğini duyunca şaşırdı sustu falan bi maşallah demedi :lülülü: çocuk ertesi gün tam 9 kez halıya yaptı:KK34: ilk gün bile böyle olmamıştı, ben nazara çok inanırım valla 😏 daha bugün yeniden düzelmeye başladı:KK54:

Sen geceye de başladın canım sabaha kadar dayanıp sabah yaptıysa bile şahane bence, maşallah :KK66:)

Yok canım daha 17 gün oldu, gündüz çok iyi gidiyodu taaaki üç gün önce kızımla yaşıt kızı olan bi arkadaşımın bana durumumuzu sorana kadar :işsiz: benden önce eğitime başladı ama başaramamışlar,annesi yengesi kimi bulduysa denetmiş haliyle çocuk strese girip bi kere bile tuvalete yapmamış, bizimkinin iyi gittiğini duyunca şaşırdı sustu falan bi maşallah demedi :lülülü: çocuk ertesi gün tam 9 kez halıya yaptı:KK34: ilk gün bile böyle olmamıştı, ben nazara çok inanırım valla 😏 daha bugün yeniden düzelmeye başladı:KK54:

Sen geceye de başladın canım sabaha kadar dayanıp sabah yaptıysa bile şahane bence, maşallah :KK66:)
Cocugunla ilgili her konuda kotu konusacaksin uyuyormu diye soranlara yok hic uyumuyor diyceksin her konuda bunu test ettim uyudu dedigim geceler hic uyumadi yada baska iyi bir sey soylediysem hemen kotuye gitti☹️

Bende inanırım canım zaten akşam komşumla konuştuk gece yatağa yapmiyor dedim sabah isedi yoksa tam uyanınca götürüp yaptiriyordum 🤦 meassallah dedir birdahakine 😍

Bugün zipline yaptim cok eglenceliydi cok uzun ve yüksek bir parkurdu yuvacık barajinda oraya giden varmi bilmiyorum ama adrenalin sevenlere tavsiye ederim 😃
Nasıl cesaret ettiniz ya :KK53: karadeniz turunda eşim fırtına deresinde yaptı ben kenardan izledim. Ortalara gelince yarasa gibi baş aşağı durdu falan atraksiyon bana göre değil hiç

3BD81FD2-C7DD-4A0D-BA5B-C222B7311C26.jpeg
Burdaki herkese dağıttım :KK50::KK50:

X