- 29 Nisan 2015
- 31.358
- 105.525
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardesim toparlandi sayilirda anneme bulasti iki gundur o yatiyor ayri bir odada biraz daha agir geciyo onunki insallah babama diger kardeslerime gecmemistir oda iyilesir bir an once diye bekliyoruz simdiDahliadivin kardeşin nasıl oldu
İnşallah sağ salim atlatirlarKardesim toparlandi sayilirda anneme bulasti iki gundur o yatiyor ayri bir odada biraz daha agir geciyo onunki insallah babama diger kardeslerime gecmemistir oda iyilesir bir an once diye bekliyoruz simdi
İnsallah ya felaket eve girdi bir turlu gitmiyorİnşallah sağ salim atlatirlar
Sagol canimDahliadivin Allah acil şifalar versin
Kuracaktim ama hala kuracağım diyemiyorum aksililler pesimi bırakmıyor tüpte yapmam gereken şeyi şuan fırında pişiriyorum hakkimda hayirlisi olsunTenceresiz kaldim anne sen bugun yarisma sofrasimi kuruyorudn yoksa :)
Hep kaynana yüzünden aylarca gelmeyen kaynana dün yine geldi uğursuzluk var üstümdeTenceresiz kaldim anne konu açarken bu fırın fotosunu da at ne şartlarda katıldığını görsünler
Biz gorsele bakicaz siz zehirlenmeyin gerisi muhim degilKuracaktim ama hala kuracağım diyemiyorum aksililler pesimi bırakmıyor tüpte yapmam gereken şeyi şuan fırında pişiriyorum hakkimda hayirlisi olsun
İyiyiz işte ne olsunİyidir canım sen nasılsınKeyifler nasıl
Sağol beBiz gorsele bakicaz siz zehirlenmeyin gerisi muhim degil
Minik şimdi sadete gel sofra geliyormu sofraSağol be
Iııııım enfes görünüyor ellerine sağlık bu sıcakta ne güzel gider amaEki Görüntüle 2661755
HAbibte senin gazoz ısmarlaya ısmarlaya bitince ben de doğal meyve suyu yaptım
Herkeseee benden meyve suyu Şakir e yok
Nevreste
Tenceresiz kaldim anne
Dahliadivin
Elalis
Canfeb
Evva
Bak yine kullanıcı adı aklıma gelmiyor blue perili gibi bir şey yazınca hemen çıkmıyor bi de onu az sonra etiketliycem
Off daha ne olsun şifa deposu şifa olsun inşallahIçinde kuru incir, kuru kayısı, kuru erik, nektarı, kara erik, elma var hanımlar. Şifa olsun için güzelleşinn