Cocugunla ilgili her konuda kotu konusacaksin uyuyormu diye soranlara yok hic uyumuyor diyceksin her konuda bunu test ettim uyudu dedigim geceler hic uyumadi yada baska iyi bir sey soylediysem hemen kotuye gitti☹
Ertesi gün öyle oldu böyle oldu diye yazdım ki anlasın da bi maşallah desin diye, daha bana öneride bulunuyo üşüttü demek ki falan diyoBende inanırım canım zaten akşam komşumla konuştuk gece yatağa yapmiyor dedim sabah isedi yoksa tam uyanınca götürüp yaptiriyordummeassallah dedir birdahakine
Ben ben ben bensen cansın
kardeşlerin güzeli
Oluyor arada öyle marifetlerim
Gönül bize sofra kurOluyor arada öyle marifetlerim
Estetiklik yok bende ya burası çok estetikGönül bize sofra kur
Kız zamanla okadar estetik oluyorsunki sen bile inanamazsinEstetiklik yok bende ya burası çok estetik
Zaman olur.Zaten bizde birbirimize bakarak ve araştırarak her seferinde daha iyisini yapmaya çalışıyoruz.Estetiklik yok bende ya burası çok estetik
Aslında alışık o serpme kahvaltilaraZaman olur.Zaten bizde birbirimize bakarak ve araştırarak her seferinde daha iyisini yapmaya çalışıyoruz.
Tamam kahvaltı zor olabilir ama başka kategoride beklerim:)
Çok nazlanıyorAslında alışık o serpme kahvaltilarapeynirin kahvaltiligin ana vatanında kendisi
Ben cok severim boyle seyleri :) bende rizeliyim firtina deresinde yapmak istemistim olmamisti esin yapmis ne guzelNasıl cesaret ettiniz yakaradeniz turunda eşim fırtına deresinde yaptı ben kenardan izledim. Ortalara gelince yarasa gibi baş aşağı durdu falan atraksiyon bana göre değil hiç
HarbiyeNeresi orasıHAbibte