Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Cocugunla ilgili her konuda kotu konusacaksin uyuyormu diye soranlara yok hic uyumuyor diyceksin her konuda bunu test ettim uyudu dedigim geceler hic uyumadi yada baska iyi bir sey soylediysem hemen kotuye gitti☹

Aynen canım ben de defalarca test ettim aynı kişide,yemek yerken yemez oluyo ağlamazken huysuz oluyo,gerçekten çocuk konusunda öyle olmak gerekiyomuş
Bende inanırım canım zaten akşam komşumla konuştuk gece yatağa yapmiyor dedim sabah isedi yoksa tam uyanınca götürüp yaptiriyordum meassallah dedir birdahakine
Ertesi gün öyle oldu böyle oldu diye yazdım ki anlasın da bi maşallah desin diye, daha bana öneride bulunuyo üşüttü demek ki falan diyo mevzu üşütmek değil tuvaletini söyleyen çocuk senle konuştuğumdan beri söylemiyo dedim,Kuran falan okuyum en iyisi dedim bi maşallah de diyemedim de
Çocuk kıyaslamaktan nefret ediyorum doğduğundan beri de kıyaslar sağolsun

Zaman olur.Zaten bizde birbirimize bakarak ve araştırarak her seferinde daha iyisini yapmaya çalışıyoruz.
Tamam kahvaltı zor olabilir ama başka kategoride beklerim:)
Aslında alışık o serpme kahvaltilara peynirin kahvaltiligin ana vatanında kendisi

Nasıl cesaret ettiniz ya karadeniz turunda eşim fırtına deresinde yaptı ben kenardan izledim. Ortalara gelince yarasa gibi baş aşağı durdu falan atraksiyon bana göre değil hiç
Ben cok severim boyle seyleri :) bende rizeliyim firtina deresinde yapmak istemistim olmamisti esin yapmis ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…