Ya hepimizi geride bırakırsan ne olacak
Overiz tabisi kim daha iyi overse oyunu ona mı vereceksinKızlar konumu açtım, konu onaylandiktan sonra beni övün tamam mi
Kız dik dur biraz sofranın arkasında dur ki yıkılmadık ayaktayız şeysi anladınTamam ben umudumu kesiyorum artık son 3te olacağım anlaşıldı
Ben de ramazanda başladım katılmaya inşallah buluruzBen yeni katıldım kaolin son damlasına kadar yarışıcam artık nezaman tuturursak artık kırmızıyı
Yok gı bunlar (bende dahil) tembel hala sofra yok ortadaay hayal etmesi bile güzel. Ama mümkün değil tabiki eminim çok güzel sofralar gelecek kestim umudu gayrı
Yanı,ne gerek var bence deNe güzel bak keşke herkes senin gibi olsa insanlar çok bilinçsiz çoook
Katılmayın diyoruz illa katılıyorlar hayret bir şey
Yooooo oyum kendimeOveriz tabisi kim daha iyi overse oyunu ona mı vereceksin
Bence sofralar önemli kazen es geçmez gibi geliyorBen de ramazanda başladım katılmaya inşallah buluruz
Doğru diyorsun biz dahaa ölmeeeediiikkkKız dik dur biraz sofranın arkasında dur ki yıkılmadık ayaktayız şeysi anladın
Tamam ahaKızlar konumu açtım, konu onaylandiktan sonra beni övün tamam mi
Ya iki oy olursa diğeri bana demi sormam hata zatenYooooo oyum kendime
Canım sıkılıyor, gelip gidiyorum buraya işte. Onun dışında iyiyim şükür:)Sen nasılsın :))
O da kendime, 7 den beri ayaktayimYa iki oy olursa diğeri bana demi sormam hata zaten
Hep bana hep bana olmaz azıcık da minigeO da kendime, 7 den beri ayaktayim
Var birşey geceden başladıKasiyor
Herkes kendine versin bakalım neler oluyorBen de kendime vereceğim ya