Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Böyle ponçik sofram olursa
Ekmeğe kurdele bağlanırsa
oylar N Nana ya değil bana ..
bak bu da uyumlu :KK53:
IMG_20200712_135721.jpg

Valla ben hazırladım bekliyorum daha çok gelecek sofraları bekliyorum :KK53:
Sofra değilde tarif olsa eminim ama sofra bozdu işte çünkü herzaman iyinin iyisi vardır :super:
Evet yaa sofrayı güzel kurmak doğru açıdan çekmek ve kullanılan tabaklar falan her şey etkiliyor. Şimdi bugün Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne 'ın attığı mağazadaki tabaklardan biri mükellef bir sofra kurup harika bir ışık yakalayıp mükemmel bir açıdan fotosunu çekse masada sadece haşlanmış yumurta bile olsa oylar ona yani :KK35:

Evet yaa sofrayı güzel kurmak doğru açıdan çekmek ve kullanılan tabaklar falan her şey etkiliyor. Şimdi bugün Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne 'ın attığı mağazadaki tabaklardan biri mükellef bir sofra kurup harika bir ışık yakalayıp mükemmel bir açıdan fotosunu çekse masada sadece haşlanmış yumurta bile olsa oylar ona yani :KK35:
Düşün benim takımlar o mağazadan :skandal:

Ben soframa güveniyorum işte okadar :63:

X