- 24 Eylül 2018
- 97.411
- 292.911
Senin bey yok herhalde :)Bizde özlemle konustuk sabahtan beri :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin bey yok herhalde :)Bizde özlemle konustuk sabahtan beri :))
Evet akşam geliyor işten devrildim yattim :)Senin bey yok herhalde :)
İyi hadi :)Evet akşam geliyor işten devrildim yattim :)
Sen nasılsın :))İyi hadi :)
Ne güzel bak keşke herkes senin gibi olsa insanlar çok bilinçsiz çoookBen seni dinledim
Tamam 1 ay daha duruverin gaariiiiKatılmamiz lazım iki aydır yarışma bekliyoruz
Şimdi mini mini güzel kahvaltı takimlarim varken hele de kk dan gonderilmisken nasıl kullanmam kahvaltı yarismasindaNe güzel bak keşke herkes senin gibi olsa insanlar çok bilinçsiz çoook
Katılmayın diyoruz illa katılıyorlar hayret bir şey
En son 2014 de olmuş bu yarisma kaçmazTamam 1 ay daha duruverin gaariiii
Nasılsın gedikli
Iyiyim gedikli gedikli oturuyorumNasılsın gedikli
Sen de haklısın. Tamam katıl ama çok şaaapmaa olur muŞimdi mini mini güzel kahvaltı takimlarim varken hele de kk dan gonderilmisken nasıl kullanmam kahvaltı yarismasinda
Onu da yaptılar kazananlar katılmadı ben onda da sonlardaydım düşünBence bordo bereliler katılmasın ki gençlerin önü açılsın
Tamam ben umudumu kesiyorum artık son 3te olacağım anlaşıldıEn son 2014 de olmuş bu yarisma kaçmaz
Soframa serpistirecegim canlı çiçekler porsudu artık çok da seyyyolmaz zatenSen de haklısın. Tamam katıl ama çok şaaapmaa olur mu
Ya hepimizi geride bırakırsan ne olacakTamam ben umudumu kesiyorum artık son 3te olacağım anlaşıldı
Ben yeni katıldım kaolin son damlasına kadar yarışıcam artık nezaman tuturursak artık kırmızıyıOnu da yaptılar kazananlar katılmadı ben onda da sonlardaydım düşün
Iyi iyi aman ne gerek var canlı çiçeklere falanSoframa serpistirecegim canlı çiçekler porsudu artık çok da seyyyolmaz zaten