benim kahvaltı takımım karaca, porseleni gerçekten kaliteli çok zarif bir takım, sadece kahvaltı değil çay saati gibi ikramlarda da kullanmayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 563218 bunu niye eledin canım bu da hoş bir modelmiiş??
ben de buna benzer bi model almayı düşünüyorum da markayla ilgili olumsuz bi duyumun varsa almıyım o yuzden sordum =)
Canım ben schafer ın eski bir modelini aldım esse den şu geçenki öğretmenler günü indiriminden aldım. Bana 6 kişilik yetmeyecekti misafirimiz geldi mi kalabalık oluyoruz. O yüzden aynı takımdan 2 tane aldım. Misafir için kullanacağım bu kahvaltı takımını. Kendime ayrıca 8 kişilik cıvıl cıvıl bir takım yapmak istiyorum farklı renklerden kombin tabi bulabilirsem. Olmadı karacanın bir kaç takımı var güzel onlardan alırım diyorum.
Bu misafir için. Tabi zevk meselesi bu benimki çok sade.
Schafer SHF 8500A 39 Para Artemis Collection Kahvalt Takm - Nebbu.com - Ne ararsan bir arada burada!
(Bakma buradaki fiyata ben çok uyguna aldım.)
Bu da günlük diye düşündüğüm takım ama aslında kendim kombin yapmak istiyorum bulamazsam bunu alırım belki indirime girerse:
48 Pr. Kahvalt Takm Kr iei Kahvalt Takmlar - Stoneware Collection KRC Online Maazas | Karaca & KRC
3.resim kahvaltı için neşeli canlı bir renk. Bu hafta Bim'de güral kahvaltı seti vardı 22 parça. Fiyat gayet uygun diğer parçaları rengine uydurup almayı düşünüyorum.
bu arada senin eklediğin resimnlerdeki 3. sırada olan kırmızılı takımı beğendim ben canım kütahya olan demi
ya bende daha söz nişan muhabbeti yok bi adayım bile yok ama çok hoşuma gidiyor bu eşyalara bakmak almak ama evde yer yok artık almamaya karar verdimbide kısmeti kapatıyormuş dediler bunları böyle ortada bişey yokken almak :26: sen ne durumdasın canım ne tavsiye eders,n
canım ben öyle kısmet kapanıyor gibi batıl inancım falan yok bence saçma bi şey. ne yani sen çeyiz aldın diye seni isteyen olmayacak mı saçma bence :) inanma sen diyenlere...
ama bence çeyiz almak yerine para biriktir. ben aday yokken az da olsa para biriktirdim. alacaksan sadece yatak odası havlu gibi şeyler al. ben havlu, nevresim, uyku seti gibi şeyleri önceki senelerden aldım, iyi ki de almışım çünkü sadece mutfağı almak bile 1 senede çoook zoruma gitti, maddi açıdan kastı. bi de yatak odasının modası geçmiyor, bi şey olmaz bence alabilirsin...
şimdi sevgilim var ve ara tatile şubatta nişan, yaza düğün falan düşünüyoruz. bu sene o yüzden mutfak eşyası alıyorum. mutfağın modası çok çabuk geçiyor o yüzden son noktada almak daha mantıklı.
diyeceğim, alacaksan yatak odasına başla. sonra az para biriktir nişan düğün vs için. son sene de mutfak alırsın olur biter
kız benim 7-8 tane nevresimim 2 tanede battaniyem var yeni aldım:)ama haklısın almayacam para birktiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?