Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşlar
ben de gelindamat fırsatından bir kahvaltı seti aldım 195 tlye içinde porselen demlikli çay makinası da var bir de 35 parçalık bir kahvaltı seti var. he hesaplı geldi bana hem de çok şık... bir de buna bakın isterseniz...
Dün gece bi delilik yapıp evim.netteki o seriden kahvaltı takımı için parçalar aldım.Umarım güzel çıkar. çıkmazsa da geri yollarım ne yapayım :)
Eki Görüntüle 570702 Eki Görüntüle 570703 Eki Görüntüle 570704 Eki Görüntüle 570705 Eki Görüntüle 570706
çok beğendim canım güle güle kullan evim.nettten hangi markadan aldın acaba?bende sadece psta tabağı olarak alsam mı diye düşündüm
sen gerçi almışsn ama bende de bu var bernardo soft light 175 tl ye almıştım sonra pişman oldum çaydanlığı da olsa takım olurdu diyesonrada çok çaydanlığımın olduğunu farkettim iyi ki bunu almışım ucuza kapattım
![]()
Canım harika gerçekten bayıldım ben :))
Bu arada nasıl geldi içine sindi mi memnun musun evim.netten .. Paketleme vs kırık gelmedi inşallah