Kahvaltı takımı önerisi olan?

selam arkadaşlar
ben de gelindamat fırsatından bir kahvaltı seti aldım 195 tlye içinde porselen demlikli çay makinası da var bir de 35 parçalık bir kahvaltı seti var. he hesaplı geldi bana hem de çok şık... bir de buna bakın isterseniz...

Eklentiler

• $CVS_kahvalt_seti.jpg
    81,2 KB · Görüntüleme: 166

canım ben gördüm onu o sitede ama o markayı biliyorum, önceden 1-2 şeyini aldım. 1 yıl zor dayanıyor ürünleri...

Dün gece bi delilik yapıp evim.netteki o seriden kahvaltı takımı için parçalar aldım. Umarım güzel çıkar. çıkmazsa da geri yollarım ne yapayım :)

çok beğendim canım güle güle kullan evim.nettten hangi markadan aldın acaba?bende sadece psta tabağı olarak alsam mı diye düşündüm

çok beğendim canım güle güle kullan evim.nettten hangi markadan aldın acaba?bende sadece psta tabağı olarak alsam mı diye düşündüm

canım markası bilinen bi şey değildi, eviva mı evita mı ona benzer bi şey. sanırım butik ürünlerinden... ama kaliteli görünüyor öneririm :) cupcake partisi başlığı altında yine satışa çıkar sanırım...

sen gerçi almışsn ama bende de bu var bernardo soft light 175 tl ye almıştım sonra pişman oldum çaydanlığı da olsa takım olurdu diye sonrada çok çaydanlığımın olduğunu farkettim iyi ki bunu almışım ucuza kapattım

Eklentiler

• $634714702715391954.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 191

ben bernardonun desenlerini çok beğeniyorum canım hayırlı olsun :) benim de aynen çaydanlığım yok ama zaten o takımların çaydanlıkları çok kalitesiz oluyorlar... ekstra gerekirse hisar ya da korkmazınkilerden alırım :) ben bernardo alacaktım ama ben kupalarda çay içmeyi sevmiyorum... Cam bardak forever!

Canım harika gerçekten bayıldım ben :))
Bu arada nasıl geldi içine sindi mi memnun musun evim.netten .. Paketleme vs kırık gelmedi inşallah

Son düzenleme:
ben karacanın bir kahvaltı takımını almıştım fakat şimdiki aklım olsa bernardodan alırdım kendi takımımıda beğeniyorum ama bernardonunkiler daha bi hoş sanki

merhaba kızlar
bende kendi takımımı paylaşmak istedim. yemek takımını aldığımda yanında hediye olmuştu ama şu an fiyatı 200 tl civarında umarım beğenirsiniz. :)

bu arada bernardonun romance serisi ve çaydanlığı ayrı satılıyor takıma dahil değil tabi ki tam olsun diye onu da almıştım 70-80 tl civarıydı yanlış haırlamıyorsam

Canım harika gerçekten bayıldım ben :))
Bu arada nasıl geldi içine sindi mi memnun musun evim.netten .. Paketleme vs kırık gelmedi inşallah

canım çok geç görmüşüm yazdığını... hiçbir sorun yoktu çok sağlam geldi ürünlerrr :)

canım güral porselenin spring modelinin 6+6 12 kişilik pasta seti ve 2 tane kurabiyeliğini almıştım desen gerçekten çok hoş ve porselenide çok kaliteli bence kahvaltı takımında da kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…