- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nenen değil kocam öpüyor beni
Ben genele dedimdi :)) Biz eşimle oturup 1 hafta yedikKime yedirdin .Eşine mi,başka misafirinde var mıydı?Benim şansımdan annem gelmişti,beraber yedik
İkinizde de iştah yok o zaman.Ben tek başıma 2 günde rahat yerdim masandakileri.Ben genele dedimdi :)) Biz eşimle oturup 1 hafta yedik
Senin yine annen gelmiş, bizde o da gelmedi uzak memleketlerimiz..
Orantılı iştah var bizdeİkinizde de iştah yok o zaman.Ben tek başıma 2 günde rahat yerdim masandakileri.
Ben genele dedimdi :)) Biz eşimle oturup 1 hafta yedik
Senin yine annen gelmiş, bizde o da gelmedi uzak memleketlerimiz..
Benim poğaça 13 dilimdi, normalde 15-16 dilim çıkar, ortasını 4 e bölünce 17 dilim.. Kuruvasanlar vardı, 20 adet kadar, (bir bölümünü eşimin iş yerine yolladım) Eh kuru domates yaptım, kalanı kavanozda, (onu bazı yemeklerdede kullanıyorum)Biz ayni sofrada bitirdik Benim minnaklar pankek hastasi ,resimleri cektikten sonra sofra talan oldu
nispet yapcak bir halim kalmadı pek yaNispet mi yapıyorsun uleyn
Niye yav ,kim domatesten lale yapmissa o cekilsin
Çok teşekkür ederimOyum yamukprenses 'im ve Nevreste ye ellerinize sağlık
Keşke daha fazla oy kullanma hakkım olsa idi hepinize birer oy atardım:)
Emeğinize sağlık canlar..
3 yıl önce yapıldı canım Sadece 1 kezArtık yapalımevet oylar burada az olmuş kk daki üyeler nereye gitti şerbetli olsun ben 2 seneden beri katılıyorum şerbetli hiç yarışılmadı
3 sene öncemiiii,o zaman ben sütlü tatlılardan oyumu çekip şerbetli tatlılara vereyim.Şerbetli tatlılarla aram yok ama sizin istediğiniz olsun kızlar,haklısınız3 yıl önce yapıldı canım Sadece 1 kezArtık yapalım
Canım yarışmalara yeni başlamıştık. 3. kategori şerbetli tatlılardı 5-6 kişi katılmıştı ondan sonra bir daha yapmadık..Tamam değiştir bakalım3 sene öncemiiii,o zaman ben sütlü tatlılardan oyumu çekip şerbetli tatlılara vereyim.Şerbetli tatlılarla aram yok ama sizin istediğiniz olsun kızlar,haklısınız