- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
Hadi yaa.. Kız ne çabuk hangi tarifmis bakayım fisildasana kulagima
Bi baklava cesidi dusunduydum canim Amavelakin baska bi tarif bulursam degisebilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi yaa.. Kız ne çabuk hangi tarifmis bakayım fisildasana kulagima
Neyse benim yapmama gerek kalmadı
Tamam olsun
Tamam olsun
Çok güzel olur canımBende tarif çok dizerim resimleri şurayaLaf aramizda senin sayfanda gordugum burmayi da gozume kestirdiydim nevos
Sende haklısınİkinizde yapın ozaman fazla baklava göz çıkarma bin turlu ceşidi var.oklava baklavası kırk kat baklava secin
Hain hatunlar sizi
Hain hatunlar sizi
nuryolu şöbiyet
Nevreste Saray sarması
Kakao ve Ben Fıstıklı dürüm
Siz yapın, bende baklavanın hamurunu ellerimle açıp yapacağım
Tamam bekliyoruz el yapımı baklavayıHain hatunlar sizi
nuryolu şöbiyet
Nevreste Saray sarması
Kakao ve Ben Fıstıklı dürüm
Siz yapın, bende baklavanın hamurunu ellerimle açıp yapacağım
Sanırım öyle, ama bir bende işe yaramıyorDun sobiyet yaptiydim ,bugun imstagramda paylastim Mash ne 6 ci his varmis kiz nanis
Siz yaparsanız dedimdi, ama hani anlaşmıştık ,lokma daTamam bekliyoruz el yapımı baklavayı
Ben şöbiyet yapsam olmaz mıBorçlu çıkcağım şimdi
Ama sen demedin mi ben elimle açarım baklavayıSanırım öyle, ama bir bende işe yaramıyor
Siz yaparsanız dedimdi, ama hani anlaşmıştık ,lokma da
Hep kakao bacunun başının altından çıktı bu baklavaAma sen demedin mi ben elimle açarım baklavayı
Tamam senin yerine Kakao ve Ben nuryolu yapacakmış Bende bir revani yaparım ohhh misssss
Haşhaşlı revani yapsam olmaz mıÇok güzel yaparımHep kakao bacunun başının altından çıktı bu baklava
Sende az uğraş revaniyi başkası yapsın
Sende haklısın
O zaman sende bize baklava yaparsın