Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
:KK70: :KK70: anladım zatii... Sen gibi gelini bulmuş opsun başına koysun dimii :63:
Görümcemmi,yok Allah var severler beni,evliliğin ilk yılları biraz takıktık birbirimize ama şimdi kaynanamda görümcemde severler.Hem ben de mükemmel değilim ki,sinirlendiğim zaman içimden bir canavar çıkabiliyor bazen,sonradan çok pişman oluyorum,kendime çok kızıyorum ama o hale gelmem için birşeylerin birikmesi lazım.

Görümcemmi,yok Allah var severler beni,evliliğin ilk yılları biraz takıktık birbirimize ama şimdi kaynanamda görümcemde severler.Hem ben de mükemmel değilim ki,sinirlendiğim zaman içimden bir canavar çıkabiliyor bazen,sonradan çok pişman oluyorum,kendime çok kızıyorum ama o hale gelmem için birşeylerin birikmesi lazım.
biriktirince hepimizden çıkıo o canavar yamığım, onmli olan alttan almayı bilmk bazı durumlarda.. Ne guzel bn boyle gelin gorumce ilişkilerine çok ozeniyorum. Benm hiç gorumcem yok da :KK43:

valla benmki de soyluyo ,hiç sorma :63: horlaması çatıyı uçuracak resmn :mad: bide kafasını oynatıyorum ya sussun diye benm oynatmamli horlamada ritim tutuyo :rolleyes:
sizin ninnide bu tarz mı :-)
Sen ne diyorsun bacım,benimkisi tek kişilik orkestra,her dönüşe ayrı melodi:KK70:Bir de bacaklarını sallama huyu var,dönerken de havada takla atıp dönüyor,nasıl öyle uyuyor da uyanmıyor anlamıyorum:KK64:

X