Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Daha yeni son sayfaya geldim,ne oldu ya millet durulmuş,valla okurken yetişemiycem diye alıntı bile yapmadım,ben okuyup yorum yapıncaya kadar başka konuya geçmişsiniz.:KK76:

Valla bende seyretmem evlilik programı..
Bu nevruzu ilkin okan bayülgenin programında görünce kamera arkası programında, bi hafta içi denk geldi dur bi bakıyım dedim..
Aman yarabbi, yarım saat izleyemedim, herkes bir birine talip, biri biriyle birlikte, öbürü berikinden ayrı, nevruz köprü ayağından evi olan konusunda kararlıyım diyor :confused::confused:
Yemin ederim beyin mıncıklaması geçirdim:KK34:
Bende sevmiyorum ama izleyicisi çok:KK53:Evde boş oturunca yapacak başka bir şey yok.Tüm kanalllarda evlenme programları var:KK53:Birde evlenseler yıllardır gelip gidiyorlar:KK48:

Anladım da anlamadım nananais,bence sen benim yumurtamı farketmedin bile,şimdi çaktırmamak için lafı yuvarlıyorsun gibi geldi bana:KK70:Eeee sadece yumurtayı koysak sofraya bu seferde hani nerede masa denirdi:KK45:Tamam tamam anladım ben seni,benim yımırtayı görmemişsin sen:KK48:tam da banmalıktı ama fotoğraf çekerken söndü kaldı yavrucağım.
Sana cevabimi sayfanda verdim :cool::cool::cool::cool::cool::cool:

X