HoşgeldinizDimi biri yapsada bizde ekrandan ekmek bansak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşgeldinizDimi biri yapsada bizde ekrandan ekmek bansak
ıyı gecelr canımKizlar benim sarj bitmek uzere ,hadi ben kactim Hayirli geceler ,opuldunuz
Diyet mi yapıyorsun bacım.Bir peynir sündürmesi istiyorsun,bir menemen istiyorsunDimi biri yapsada bizde ekrandan ekmek bansak
Bende öyle yapıyorumYakında dizilerde,sunuculuk vs görmeye başlayacağızBende haberlerden ,facedeki paylaşımlardan görüyorum.
Bende sevmiyorum ama izleyicisi çokEvde boş oturunca yapacak başka bir şey yok.Tüm kanalllarda evlenme programları varBirde evlenseler yıllardır gelip gidiyorlarValla bende seyretmem evlilik programı..
Bu nevruzu ilkin okan bayülgenin programında görünce kamera arkası programında, bi hafta içi denk geldi dur bi bakıyım dedim..
Aman yarabbi, yarım saat izleyemedim, herkes bir birine talip, biri biriyle birlikte, öbürü berikinden ayrı, nevruz köprü ayağından evi olan konusunda kararlıyım diyor
Yemin ederim beyin mıncıklaması geçirdim
HoşbuldumHoşgeldiniz
Kizlar benim sarj bitmek uzere ,hadi ben kactim Hayirli geceler ,opuldunuz
Sana cevabimi sayfanda verdimAnladım da anlamadım nananais,bence sen benim yumurtamı farketmedin bile,şimdi çaktırmamak için lafı yuvarlıyorsun gibi geldi banaEeee sadece yumurtayı koysak sofraya bu seferde hani nerede masa denirdiTamam tamam anladım ben seni,benim yımırtayı görmemişsin sentam da banmalıktı ama fotoğraf çekerken söndü kaldı yavrucağım.
Tarifi yarın mi yapacağım dedinDimi biri yapsada bizde ekrandan ekmek bansak
Ona aşeriyomusun denirDiyet mi yapıyorsun bacım.Bir peynir sündürmesi istiyorsun,bir menemen istiyorsun
Vayyy,öğlenin intikamı haOna aşeriyomusun denir
Otur sıfır
Ona aşeriyomusun denir
Otur sıfır
Deynep'i desteklemeye mi geldinizTüm kk deynepnaz 'ın sofrasını bekliyorOna aşeriyomusun denir
Otur sıfır
Hı hı hatta şimdiden domatesleri soymaya başladım bileTarifi yarın mi yapacağım dedin
Hı hı hatta şimdiden domatesleri soymaya başladım bileTarifi yarın mi yapacağım dedin
Hı hı hatta şimdiden domatesleri soymaya başladım bile
Ohh ohh biberi unutma, halka halka dursunHı hı hatta şimdiden domatesleri soymaya başladım bile
Valla bende bekliyorum ama olmuyor.1 haftadır yarın yaparım diyorum,hep kalıyor.Bu gidişle olmayacak galiba.Menüm bile kaç kere değişti.Deynep'i desteklemeye mi geldinizTüm kk deynepnaz 'ın sofrasını bekliyor