- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
geçmiş olsun .. salgın varr aman dikkat dicem geldimi geliyor bende 3 gündür üst solunumdan çektim. salya ,sümük
Aynı bende cnm ya ..
Alerjik dedi şimdi doktordan dönüyorum. .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun .. salgın varr aman dikkat dicem geldimi geliyor bende 3 gündür üst solunumdan çektim. salya ,sümük
Sağol nevo'm ❤ ❤ ❤Canım çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun esesciğim,dün dediğim gibi tam hastalık havası,dr ilaç verdiyse en kısa zamanda düzelirsin inşaallah canımAynı bende cnm ya ..
Alerjik dedi şimdi doktordan dönüyorum. .
dur atayım canım daha bir ay kadar oldu hesap açalı hemen hemen buradakilerin aynısı canımRica ederim kakaocuğum ne demek,gerçekleri yazıyorum,gel bende öpeyim seniSen bana özelden instegram adresini atsana bakayım senin yemeklerine
Eeeee ne zaman katılıyorsun yarışmaya,boş durmamışsındır eminim,hani nerede konu
Amin canım inşaallahOhh çok sevindim canım ,, geçmişi okuyunca gördüm bayağı hasta olanlar olmuş Rabbim herkese şifa versin....Hoşbuldum .
Bende isterimdur atayım canım daha bir ay kadar oldu hesap açalı hemen hemen buradakilerin aynısı canım
Sağol canım Rabbim hepimizi korusun inşaallahivet canım.
Reelde veremiyorum sanal da vereyim
İnşallah kuzum. .Geçmiş olsun esesciğim,dün dediğim gibi tam hastalık havası,dr ilaç verdiyse en kısa zamanda düzelirsin inşaallah canım
Dedi yarışmayı birinci tamamlamaya en büyük adaylardan olan nuryolu
Sosis mi pancake mi de bakayım banaGorcez kacinci olmagimi 4 cu olursam sevinirim bu yarismada Rakiplerim cok guclu Sen o sosisliden sonra hala bana laf atiyon bi de
Bacım sen hangi ara 3 madalya kazandınBende geleyim mi?
Sen gelmeden az onceBacım sen hangi ara 3 madalya kazandın
Köfteyi hatırlıyorum ama madalyaların şimdi gözüme batıyor, neden acaba bulamadım da bi nedenSen gelmeden az once
Allah ısteyen herkese versınKöfteyi hatırlıyorum ama madalyaların şimdi gözüme batıyor, neden acaba bulamadım da bi neden
Tühh keşke kakao ile nuryolluyu etiket yapsaydik, belki bi mesajı alırlardıAllah ısteyen herkese versın