Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Övünmek gibi olmasın en güzel yaptığım çorbadır,farklı tarif istersen verebilirim canım,afiyet bal şeker olsun bebem,kuzuna da yarasın:KK200:
ver valla yamığım, senin damak tadına guveniyorum. Ama unlu faln olmasın oyle sevmiyorum..
bu arada senin o boreği tarif aldığı, gunden beri 3 kez yaptım, en favori boreğim şuan :KK70:

Canım yaratılış meselesi :KK19:Bende senin gibiyim :KK45:Gittiğim her yerde işi ben yapıyorum.:KK47:Severek,isteyerek yapılıyor:KK51:Fakat bu farklı amaçta olunca insan bir durup düşünüyor.:KK53:Gerçi huylu huyundan vazgeçmez:KK48:Ben oturup hizmet bekleyemem:-)
Bende severim helede misafir ağırlamayı ama iş baya yön değiştirdi bizim :KK70:

Yarın zaten nolursa olsun gidicem arabaya atlar giderim gerekirse :KK70:

Ayy yazmiyim şimdi kendisi kk yı çok kullandığımı biliyo ifşa olurum :KK70: aynen birde nebiliyim normal işler yaosam neyse temizliğe giriştirdi yyahuu :KK43:
Al bohçanı evine kaç:KK70:
Yok artık ne temizliği:KK12:

Yarın zaten nolursa olsun gidicem arabaya atlar giderim gerekirse :KK70:

Ayy yazmiyim şimdi kendisi kk yı çok kullandığımı biliyo ifşa olurum :KK70: aynen birde nebiliyim normal işler yaosam neyse temizliğe giriştirdi yyahuu :KK43:
Kız arada benim soru gümbürtüye gitti,benim laptop bu gece yine yavaş,bende görememiş olabilirim,kimin evindesin kuzum?Hastayım de,regli oldum vayyy belim de kaç kurtar kendini:KK48:

Evde yine o kadar olmuyor.Ama gittiğin yerlerde hep genç kızlardan bekleniyor:KK48:
Ben 12 yaşında başladım:KK51:
Ben de o yaşlarda başladım canım,ortaokul 1 e giderken babama bamya yaparak başlamıştım,annem hep mutfakta sandalyeye oturtur izletirdi.

ver valla yamığım, senin damak tadına guveniyorum. Ama unlu faln olmasın oyle sevmiyorum..
bu arada senin o boreği tarif aldığı, gunden beri 3 kez yaptım, en favori boreğim şuan :KK70:
Biraz sonra sana özelden yada buradan yazar etiketlerim canım,şimdi laptoptan yazıyorum,daha doğrusu yazamıyorum,atıp duruyor beni:KK34:yavaş yazmamdan anlamışsınızdır.
Kaçacam evime ya :KK70: :KK70: ruhen ve bedenen mortii oldum :KK70:

Bi akraba canım :)
o zaman buradan o akrabalara duyurulur,lütfen evinize gelen genç kızların etinden,sütünden faydalanmaya kalkmayın sevgili akrabalar,kız belki kk ya girecek keyif yapacak nereden biliyorsun:KK12:

Son düzenleme:
X