Benim mecburiyetten canımBen pek yatıya kalmayı tercih etmiyorum, anlamlarda bile acil birşey olmasa kalmam. Sende çok erken baslamissin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim mecburiyetten canımBen pek yatıya kalmayı tercih etmiyorum, anlamlarda bile acil birşey olmasa kalmam. Sende çok erken baslamissin
ver valla yamığım, senin damak tadına guveniyorum. Ama unlu faln olmasın oyle sevmiyorum..Övünmek gibi olmasın en güzel yaptığım çorbadır,farklı tarif istersen verebilirim canım,afiyet bal şeker olsun bebem,kuzuna da yarasın
Kilere bakabilirsinHeme geliyorum, ütü masası nerede
Ay yok, aslında gündüz biterdide, bugün yürüyüş işini abartmışım, gelince duş alıp, biraz dinleniyim dedim, uyuyakalmışım gündüzutandım kendimden sen karıysan ben neyim
Bende severim helede misafir ağırlamayı ama iş baya yön değiştirdi bizimCanım yaratılış meselesi Bende senin gibiyim Gittiğim her yerde işi ben yapıyorum.Severek,isteyerek yapılıyorFakat bu farklı amaçta olunca insan bir durup düşünüyor.Gerçi huylu huyundan vazgeçmezBen oturup hizmet bekleyemem
Al bohçanı evine kaçYarın zaten nolursa olsun gidicem arabaya atlar giderim gerekirse
Ayy yazmiyim şimdi kendisi kk yı çok kullandığımı biliyo ifşa olurum aynen birde nebiliyim normal işler yaosam neyse temizliğe giriştirdi yyahuu
Kız arada benim soru gümbürtüye gitti,benim laptop bu gece yine yavaş,bende görememiş olabilirim,kimin evindesin kuzum?Hastayım de,regli oldum vayyy belim de kaç kurtar kendiniYarın zaten nolursa olsun gidicem arabaya atlar giderim gerekirse
Ayy yazmiyim şimdi kendisi kk yı çok kullandığımı biliyo ifşa olurum aynen birde nebiliyim normal işler yaosam neyse temizliğe giriştirdi yyahuu
8 saat arabayla,otobandan gelirsen daha kısa,açtım masayı bekliyorum,gece yollar boştur,ezana yetişirsin
Çok ama çok haklısın canımYapılacak işler var,yapılmayacak işler varBende severim helede misafir ağırlamayı ama iş baya yön değiştirdi bizim
yoğ bacım hiç mutevazılığa yatma, hamarat garının kokusunu aldım bi kereAy yok, aslında gündüz biterdide, bugün yürüyüş işini abartmışım, gelince duş al, biraz dinleniyim dedim, uyuyakalmışım gündüz
Kaçacam evime ya ruhen ve bedenen mortii oldumAl bohçanı evine kaç
Yok artık ne temizliği
Bi akraba canım :)Kız arada benim soru gümbürtüye gitti,benim laptop bu gece yine yavaş,bende görememiş olabilirim,kimin evindesin kuzum?Hastayım de,regli oldum vayyy belim de kaç kurtar kendini
Benim yol biraz uzunYarın gece gelsende olabilir
Kaç kurtar kendiniKaçacam evime ya ruhen ve bedenen mortii oldum
Bi akraba canım :)
Kaçacam artıkKaç kurtar kendini
kız gizli gizli okuyodu niye baskın yaptın-Kristal- ne haber canım
-Kristal- ne haber canım
Yaaa siz beni goruyor müsünüzkız gizli gizli okuyodu niye baskın yaptın
Onu etiketlemeyi unuttumŞimdi gördüm etiketledimKaybolmasın bir yerlerekız gizli gizli okuyodu niye baskın yaptın
Ben de o yaşlarda başladım canım,ortaokul 1 e giderken babama bamya yaparak başlamıştım,annem hep mutfakta sandalyeye oturtur izletirdi.Evde yine o kadar olmuyor.Ama gittiğin yerlerde hep genç kızlardan bekleniyor
Ben 12 yaşında başladım
Biraz sonra sana özelden yada buradan yazar etiketlerim canım,şimdi laptoptan yazıyorum,daha doğrusu yazamıyorum,atıp duruyor beniyavaş yazmamdan anlamışsınızdır.ver valla yamığım, senin damak tadına guveniyorum. Ama unlu faln olmasın oyle sevmiyorum..
bu arada senin o boreği tarif aldığı, gunden beri 3 kez yaptım, en favori boreğim şuan
o zaman buradan o akrabalara duyurulur,lütfen evinize gelen genç kızların etinden,sütünden faydalanmaya kalkmayın sevgili akrabalar,kız belki kk ya girecek keyif yapacak nereden biliyorsunKaçacam evime ya ruhen ve bedenen mortii oldum
Bi akraba canım :)
Biz seni görüyoruzİyi canım Nevreste bakıyorum öyle
Yaaa siz beni goruyor müsünüz
Utandım şimdi