Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
En iyisi tatlıları bırakalım dantel örelim:KK70:
Hahaha bu iyi fikir Nevoş,:KK70:Bak o konuda çok iddialıyım,tüm çeyizimi kendim düzdüm:cool:

Ben onu döverek etkisiz hale getirdim, şerbetli tatlıların ortasında anca kendine gelir, No problem :cool::cool:
Bilmem artık kim elini çabuk tutarsa:KK53:

yaa çorbalar niye olmadıı :KK12: bnde katılcaktım olsaydı
Bebem aslında buralar hamileler için çok tehlikeli bir topik ama olsun sen yabancı değilsin:KK48:Oyyy kuzum benim senin çorba yapman değil bizim sana yapıp getirmemiz lazım aslında:KK19:

Hahaha bu iyi fikir Nevoş,:KK70:Bak o konuda çok iddialıyım,tüm çeyizimi kendim düzdüm:cool:

Bebem aslında buralar hamileler için çok tehlikeli bir topik ama olsun sen yabancı değilsin:KK48:Oyyy kuzum benim senin çorba yapman değil bizim sana yapıp getirmemiz lazım aslında:KK19:
Maşaallah canım:nazar:Ben uzun işleri sevmem ama çabuk bitecek herşeyi yaparım:KK45:Maymun iştahlıyım galiba:KK53:

vallaha bugun oylece gozum kapıdaydı, bi Allahın kulu yapar getirir belkim diye :KK70: :KK70: sağolsun nazımın geçtiği iki komşum varda :p

X