- 2 Aralık 2015
- 31.473
- 105.037
@deynepnaz ima bakardım üsten, usten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@deynepnaz ima bakardım üsten, usten
Al sana, al sana lokmaKız bende lokma yapacaktım tühh bak bu olmadı şimdi,ney
ayyy o zaman kesin oyumu sana veririm Kakao,dantel dedinmi bende akan sular dururBende baklava dilimlerine dantel orecegim
Nemi yaptın ..??? Yaptın bazlamayi insan ona bir iki çıbık diker ..ama ARINI gördümBen ne yaptım ki
En iyisi tatlıları bırakalım dantel örelimayyy o zaman kesin oyumu sana veririm Kakao,dantel dedinmi bende akan sular durur
Şiddet çözüm değildir,konuşarak anlaşabilirsiniz,ne kadannn ayıp.Al sana, al sana lokma
Ben onu döverek etkisiz hale getirdim, şerbetli tatlıların ortasında anca kendine gelir, No problem
Al sana, al sana lokma
yaa çorbalar niye olmadıı bnde katılcaktım olsaydıFeraceli Shirine-alish canlarım gelsenize,iki lafın belini kıralım,gelin tatlı yarışması için dantelli kurdelalı bir tarif verin
nevoş yaa çorbalar yapak ya kategoriyii, bnde katılırım hemmEn iyisi tatlıları bırakalım dantel örelim
Bundan sonrada çorbaları seçilirse onu yaparızTatlı yiyelim tatlı tatlı konuşalım dedikyaa çorbalar niye olmadıı bnde katılcaktım olsaydı
Bir ilmek iki Zincir hah tamamdır bu işayyy o zaman kesin oyumu sana veririm Kakao,dantel dedinmi bende akan sular durur
Bende çorbalar olsun kış bitmeden dedim,dinletemedim,Tatlı düşkünü bunlaryaa çorbalar niye olmadıı bnde katılcaktım olsaydı
Dedi demin beni dovecek olan, Allahtan kakaomm koruduŞiddet çözüm değildir,konuşarak anlaşabilirsiniz,ne kadannn ayıp.
eyi bakalım. Gerçi kimse boşa yarışmasın nuryolu silip supuruyo oylarıBundan sonrada çorbaları seçilirse onu yaparızTatlı yiyelim tatlı tatlı konuşalım dedik
kilo aldırıp obur yapcekler bizi bacım, niyet belliBende çorbalar olsun kış bitmeden dedim,dinletemedim,Tatlı düşkünü bunlar
nevoş yaa çorbalar yapak ya kategoriyii, bnde katılırım hemm