- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Ayyyy düşünsene ne güzel olurdu ikimiz birinciliğe oynuyoruz diğerleri ikincilik üçüncülükne keyifle izlerdik beyaKakaom sen bir ben iki diğerleri 3.lük için kapissin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy düşünsene ne güzel olurdu ikimiz birinciliğe oynuyoruz diğerleri ikincilik üçüncülükne keyifle izlerdik beyaKakaom sen bir ben iki diğerleri 3.lük için kapissin
Şef ali beyi unutmadıkBende baklava dilimlerine dantel orecegim
Yok canım ne gaz vermesiSenin lokma çok meşhur oldu görmezsem gözüm açık gideceğimVermemmm sende iyi gazlıyon ha
Gravat bağlasak olmaz mı işimizi garantiye alalım
Deynep'cim biz onu tatlılarımızla dövelimÇok iddialı oldu sonra rezil olmayalımNevreste Örtmenim bu nana mızıkçılık yapıyor,sen kıyamazsın ben döveyim
Aaa o da kimm o geçmişte kaldı ayrıldık o şef ali ilenŞef ali beyi unutmadık
Nevreste Örtmenim bu nana mızıkçılık yapıyor,sen kıyamazsın ben döveyim
Ho hoytt arkadaşımı dovdurtmemmm ..Nevreste Örtmenim bu nana mızıkçılık yapıyor,sen kıyamazsın ben döveyim
Bizde bu şans varken olur mu olur, vip koltuğa oturup asagidakilerine bakardıkAyyyy düşünsene ne güzel olurdu ikimiz birinciliğe oynuyoruz diğerleri ikincilik üçüncülükne keyifle izlerdik beya
Aslında pek ayrı birseyi yokta ben çok seviyorum ondan , sonuncu olsamda lokmam ile olayımYok canım ne gaz vermesiSenin lokma çok meşhur oldu görmezsem gözüm açık gideceğim
Tamam öğretmenim ama amma hep bu deynepnaz in basının altından çıkıyor dantelsiz baklavami olurSanki senin sunumlar çok basit oluyorSanada süslemeyi yasaklıyoruz
Canım hiç belli olmazBilindik bir tatlı olduğu için oyları kapabilirsinAslında pek ayrı birseyi yokta ben çok seviyorum ondan , sonuncu olsamda lokmam ile olayım
Ho hoytt arkadaşımı dovdurtmemmm ..
@deynepnaz ima bakardım üsten, ustenBizde bu şans varken olur mu olur, vip koltuğa oturup asagidakilerine bakardık
Kız bende lokma yapacaktım tühh bak bu olmadı şimdi,neyse ilk kim konuyu açarsa artıkKonu açılsın hemen ekleyecegim lokmamı kaptırmam
Sende sor özelden sanada tarif versin,ne kıskanıyonhatta sende versene kakaocuğum bir tarifAyy taşıma tatlı tarifiyle yarışma döndürcem bendeBunlar iş birliği yapıyorlar deynebim @rabia01 olsaydı ayirirdi bu ikisini nevresteden tarif aldimi tamamdır
Bende Denep gibi birşeyden haberim yokDantelli baklavayı bilmiyorumTamam öğretmenim ama amma hep bu deynepnaz in basının altından çıkıyor dantelsiz baklavami olur
Sana dedim tabii kiHer yaptığın sunumda ekrana yapışıyorum
Dadlum benimmHo hoytt arkadaşımı dovdurtmemmm ..
Ben ne yaptım kiTamam öğretmenim ama amma hep bu deynepnaz in basının altından çıkıyor dantelsiz baklavami olur