- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
Yapmayın ,etmeyin yav.Bu kadar beklentiyi fazla tutmayın .Masayı görünce hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.
Ugramayizzz , sen bi yap hele gerisi bizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmayın ,etmeyin yav.Bu kadar beklentiyi fazla tutmayın .Masayı görünce hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.
Sen masaya peynir,zeytin,ekmek koy ben yine beğenirimYapmayın ,etmeyin yav.Bu kadar beklentiyi fazla tutmayın .Masayı görünce hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.
Benden günah gitti o zaman,kendimi yormayayım mademSen masaya peynir,zeytin,ekmek koy ben yine beğenirim
Ne zaman hazirliyosunn senBenden günah gitti o zaman,kendimi yormayayım madem
Haydaaa.Nevreste ,nuryolu,yamukprenses derken birede Menfis çıktı iyi miNe zaman hazirliyosunn sen
Bende katilmayi dusunuyorumda rakiplerimi merak ediyorumHaydaaa.Nevreste ,nuryolu,yamukprenses derken birede Menfis çıktı iyi mi
Erkekseniz pardon kadınsanız teker teker gelin uleyn
Daha karar veremedim,huyum kurusun hep son zamana bırakırım,sonradan strese girerim.
Koş Nevreste ,bu arkadaşta katılacağım diyor peşini bırakma,sen gelene kadar ben tutarım.Bende katilmayi dusunuyorumda rakiplerimi merak ediyorum
Cuma gunune aksilik olmazsa ben gununu soyliyimde aradan cikiyim senin pesini birakmasinlarKoş Nevreste ,bu arkadaşta katılacağım diyor peşini bırakma,sen gelene kadar ben tutarım.
Topu sana atacaktım ne güzelCuma gunune aksilik olmazsa ben gununu soyliyimde aradan cikiyim senin pesini birakmasinlar
Tamam anlaştıkBenden günah gitti o zaman,kendimi yormayayım madem
Deynepnaz'ı hayatta bırakmam mutlaka katılacakCuma gunune aksilik olmazsa ben gununu soyliyimde aradan cikiyim senin pesini birakmasinlar
Topu kimseye atamazsınTopu sana atacaktım ne güzel
Yine vardı 2 tane. 1bilinmeyen öbürünün ismini unuttum örtmenimKatılacağını biliyorum Buraya daha önce yazdı
Tamam bundan sonra gelen olursa tut bırakma
Önce pusuya yatıp gözlemleyip sonra atağamı geçeceksin Memfis,ah seni gidi seniiiiBende katilmayi dusunuyorumda rakiplerimi merak ediyorum
Koş Nevreste ,bu arkadaşta katılacağım diyor peşini bırakma,sen gelene kadar ben tutarım.
Nevreste bakıyorum yine av peşindesin,kimi tuzağa düşürsemde yarışmaya soksam diye bakıyorsunKatılacağını biliyorum Buraya daha önce yazdı
Tamam bundan sonra gelen olursa tut bırakma
Bir kere Brunella i ben kandırdımen son verdiğim gazla rüzgarı solladı,haftasonuna katılacak yarışmayaYine vardı 2 tane. 1bilinmeyen öbürünün ismini unuttum örtmenim
Hiçte bileBilinmeyen zaten istiyordu katılmayı,madem gaz vermede ustasın Eses07 'e ver gazı ,O da katılsınÖnce pusuya yatıp gözlemleyip sonra atağamı geçeceksin Memfis,ah seni gidi seniiii
Nevreste bakıyorum yine av peşindesin,kimi tuzağa düşürsemde yarışmaya soksam diye bakıyorsun
Bir kere Brunella i ben kandırdımen son verdiğim gazla rüzgarı solladı,haftasonuna katılacak yarışmaya
Yok ben çekimserdimHiçte bileBilinmeyen zaten istiyordu katılmayı,madem gaz vermede ustasın Eses07 'e ver gazı ,O da katılsın
Yamuk görmesin mesajını geri silseni etiketlemedim ki aksini söyleme diye,banane işte katılacaktın zatenYok ben çekimserdim
Çünkü çaktırmadan diyet yapıyorum, birde 2 haftadır eşim iş yerine sabah 8 den öğlen 3 e kadar git gel yapıyor iş yoğunluğundan dolayı, normaldede hafta sonları eşim hazırlar beni uyandırırdı
Şimdi adama yeniden o eski şaşalı masaları hatırlatmak var işin ucunda
Alıntılamışsın, silsem ne yazarYamuk görmesin mesajını geri silseni etiketlemedim ki aksini söyleme diye,banane işte katılacaktın zaten
Anaaa,aptal kafamAlıntılamışsın, silsem ne yazar
Katılsan ne olacak yahu, yapıver bişicikler, olduğu kadar Allah ne verdiyse..Anaaa,aptal kafam