Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Bende katilmayi dusunuyorumda rakiplerimi merak ediyorum:KK53:
Önce pusuya yatıp gözlemleyip sonra atağamı geçeceksin Memfis,ah seni gidi seniiii:KK53:
:rolleyes:Koş Nevreste Nevreste ,bu arkadaşta katılacağım diyor peşini bırakma,sen gelene kadar ben tutarım.:KK53:
:KK70::KK70::KK70:

Katılacağını biliyorum :KK45:Buraya daha önce yazdı:21:

Tamam bundan sonra gelen olursa tut bırakma:KK53::rolleyes:
Nevreste bakıyorum yine av peşindesin,kimi tuzağa düşürsemde yarışmaya soksam diye bakıyorsun:KK70::KK70::KK70:
Yine vardı 2 tane. 1bilinmeyen öbürünün ismini unuttum örtmenim
Bir kere Brunella Brunella i ben kandırdım:63:en son verdiğim gazla rüzgarı solladı,haftasonuna katılacak yarışmaya:KK53::KK48:

Önce pusuya yatıp gözlemleyip sonra atağamı geçeceksin Memfis,ah seni gidi seniiii:KK53:

:KK70::KK70::KK70:

Nevreste bakıyorum yine av peşindesin,kimi tuzağa düşürsemde yarışmaya soksam diye bakıyorsun:KK70::KK70::KK70:

Bir kere Brunella Brunella i ben kandırdım:63:en son verdiğim gazla rüzgarı solladı,haftasonuna katılacak yarışmaya:KK53::KK48:
Hiçte bile:63:Bilinmeyen zaten istiyordu katılmayı,madem gaz vermede ustasın Eses07 Eses07 'e ver gazı ,O da katılsın:KK8:

Hiçte bile:63:Bilinmeyen zaten istiyordu katılmayı,madem gaz vermede ustasın Eses07 Eses07 'e ver gazı ,O da katılsın:KK8:
Yok ben çekimserdim :63:
Çünkü çaktırmadan diyet yapıyorum, birde 2 haftadır eşim iş yerine sabah 8 den öğlen 3 e kadar git gel yapıyor iş yoğunluğundan dolayı, normaldede hafta sonları eşim hazırlar beni uyandırırdı :KK53:
Şimdi adama yeniden o eski şaşalı masaları hatırlatmak var işin ucunda :KK51:

Yok ben çekimserdim :63:
Çünkü çaktırmadan diyet yapıyorum, birde 2 haftadır eşim iş yerine sabah 8 den öğlen 3 e kadar git gel yapıyor iş yoğunluğundan dolayı, normaldede hafta sonları eşim hazırlar beni uyandırırdı :KK53:
Şimdi adama yeniden o eski şaşalı masaları hatırlatmak var işin ucunda :KK51:
Yamuk görmesin mesajını geri sil:KK53:seni etiketlemedim ki aksini söyleme diye:KK48:,banane işte katılacaktın zaten:mad:

X