Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikiside pek hoşBacı, kıymalı su böreği benim
Gönlünden kim geçiyorsa ona ver oyunu
İki oyun var zaten, cimri olma ikisinede ver oyu gitsinikiside pek hoş
son günİki oyun var zaten, cimri olma ikisinede ver oyu gitsin
bizim emegimiz ordan size eğlence gibi görünmesin isterdim.son gün
anlamadım burası ayn zamanda eğlenmek için değil mi ? ki bende yarışmadayım nananis tamamen güzel vakit geçirmek hoş sohbet için yapılan sıcak bi yarışma, tatlı bi rekabetbizim emegimiz ordan size eğlence gibi görünmesin isterdim.
Gozlemeyi yapansin biliyorum, ama önceki cumlen bana pek hoş gelmedi, eğlenmek derken emek üzerinden eğlenmek olmamalı diye düşünüyorum.anlamadım burası ayn zamanda eğlenmek için değil mi ? ki bende yarışmadayım nananis tamamen güzel vakit geçirmek hoş sohbet için yapılan sıcak bi yarışma, tatlı bi rekabet
son gün cümlesimi ?...ki oy vereceğim sofra aslında belli gibi ilk görüşte sunumuna bayıldığım,ama beni sizin kadar yanlış anlayacak arkadaş olacağını sanmıyorum neyse sağlıklı günler size ....yanlış anlamanıza üzüldüm neysee...Gozlemeyi yapansin biliyorum, ama önceki cumlen bana pek hoş gelmedi, eğlenmek derken emek üzerinden eğlenmek olmamalı diye düşünüyorum.
Son gün cumlen değil, cumlenin tamaminda bir sorun var. Her neyse iyi akşamlar sizede..son gün cümlesimi ?...ki oy vereceğim sofra aslında belli gibi ilk görüşte sunumuna bayıldığım,ama beni sizin kadar yanlış anlayacak arkadaş olacağını sanmıyorum neyse sağlıklı günler size ....yanlış anlamanıza üzüldüm neysee...
Canım modemin fişi bozulmuş,nete girmekte sorun yaşıyorum,gardrobu boşaltıp tekrar düzenledim,turşuluk lahana haşladım ,fırsattan istifade eve yöneleyim dedim.
İyidir Nur'cum sen nasılsınKizlar napiyonuz baken
Bende Nana ve Kakao'nun oyları takip ediyorumBenim moral sifir sifir sifir bakmiyom artik oyuma bile oyle cakilmis kalmis 95de
Hoşgeldin nehaberİyi geceler
Şeytanın bacağını kıracak gibiyim, 4.yarışmada olacak gibi bu işBende Nana ve Kakao'nun oyları takip ediyorum
Hadi hayırlısı bakalımŞeytanın bacağını kıracak gibiyim, 4.yarışmada olacak gibi bu iş
İyilik,sağlık, güzellik :)Hoşgeldin nehaber
Nuryolu'nun yarışmaya katılmasını engelliyeceğiz