Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
hah gel yamacıma anlatayım bacım elinden geliyosa bir baklava aç bak o zaman yıkılıyo buralar değil 200 oy tüm sitenin oylarını kaparsın.. :KK49::KK49:dimi deynepnaz deynepnaz
Buralar yıkılıyor mu bilmem ama evde baklava açılınca eşimin midesi yıkılıyor.Ben baklava açarım puan veren olmaz:63:,nuryolu hazır burma tatlısı alır,onu iyice süsler püsler beğenilir:KK45:

Buralar yıkılıyor mu bilmem ama evde baklava açılınca eşimin midesi yıkılıyor.Ben baklava açarım puan veren olmaz:63:,nuryolu hazır burma tatlısı alır,onu iyice süsler püsler beğenilir:KK45:

Ne alaka ya :63: Ben elcezlerimle acarim bi kerem :kk77: Hem gecen yaptigim sobiyetten istediydi kardescezim ,ona yapinca resimleyip ativeririm hemen.Nana ya sozum var ,suslemek yok :KK53:

açda görelim :KK50::KK50:eşinin midesi yıkılır da benim gözüm ne olacak.. görmeden inanmammm..:KK47:

Nanam bu kadar olur . Kakao sen ve be-ni 3 nüzde derece için çekişiyorsunuz . Ama sayı çok yakın ümidini kaybetme dereceye girer pro olursun inşallah ..
O cadıların zati aşçılıkları tescilli :KK70:
he valla ,, he billa nana açmış elinle o böreği kakao napmış hazır yufkayı almış doldurmuş içine pattattesleri..

X