- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
Sağol canım, amin cumlemizeÇok geçmiş olsun canımRabbim sana güç kuvvet versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım, amin cumlemizeÇok geçmiş olsun canımRabbim sana güç kuvvet versin
Bak işte katılayım diyorum ama bu pazar olmaz . Masa düşünmüyorum sanırım tabaga hazırlıycam yok yok tavayka sucuklu yumurta yapıp öylece koyacamaeben ablam pazar katılıyoruz değil mi? Beraber katilalim yıne
Ay ablam katilda pazarteside olur yahhh, bende tavayla koyacağım sucuklu yumurtayı masanın ortasınaBak işte katılayım diyorum ama bu pazar olmaz . Masa düşünmüyorum sanırım tabaga hazırlıycam yok yok tavayka sucuklu yumurta yapıp öylece koyacam
Sunumunuzu bekliyoruzBu sefer olacak inşallahBende bir çok kategoriye katılmak istiyorum ya sunum yapamadım hazırlık aşamasında kaldı
ya tarihi kaçırdım
bakayım kendimce bir menü oluşturdum ama
yarın yapıp ve yaparken çekip ekleyebilecek miyim
Vuslat'ım HoşgeldinBayağıdır yoksun çok özledikKeyifli haftasonları
Hoşbuldum Nevoşum, ben de çok özledim sizi Teknik sorunlardan dolayı mecburi uzaklaşma olduVuslat'ım HoşgeldinBayağıdır yoksun çok özledik
Hayırlısı olsun canım bundan sonra beraber oluruz inşaallahNasılsın,iyi misinHoşbuldum Nevoşum, ben de çok özledim sizi Teknik sorunlardan dolayı mecburi uzaklaşma oldu
Belki pazar kahvaltı sofraları gelirHafta sonu kahvaltılar gelir dedimdi ama gelmemiş
Hayırlı hafta sonları olsun inşallah
İnşaAllah canım benim Çok şükür Nevoşum, sen nasılsınHayırlısı olsun canım bundan sonra beraber oluruz inşaallahNasılsın,iyi misin
Hadi inşallahBelki pazar kahvaltı sofraları gelir
İyiyim canım çok şükürİnşaAllah canım benim Çok şükür Nevoşum, sen nasılsın
Bence de korkmuştur Yeni planlar da düşünüyor olabilirrabia01 'nın bir ara işleri vardı,kaybolduBir daha gelmediKorkmuş olabilir
Bu sefer plan yapması bayağı uzun sürdüBence de korkmuştur Yeni planlar da düşünüyor olabilir