- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Tek vuruşta bitirecek stratejiler planlıyor olabilirBu sefer plan yapması bayağı uzun sürdü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek vuruşta bitirecek stratejiler planlıyor olabilirBu sefer plan yapması bayağı uzun sürdü
Sunumunuzu bekliyorumonumuzdeki hafta aksilik olmazsa katılırım bende
O zaman kaçacak yer arayalımTek vuruşta bitirecek stratejiler planlıyor olabilir
Katılıyor musun canımHadi bakalim bende geldim neler olucak bakalim
Evettt baksana sayfaya ekledim bilehep gec kaliyordum bu sefer hemencecik yaptim is kahvalti oluncaen uzmanlik alanmKatılıyor musun canım
Evettt baksana sayfaya ekledim bilehep gec kaliyordum bu sefer hemencecik yaptim is kahvalti oluncaen uzmanlik alanm
Ayy be demek ben sarayda aldim egitiminisekerim sans isi cok yarismalar gecti maksat eglenelimevlaefe Ayy ben seni yeni katılacak sandım zaten kapyali omlet yaptırdım, onu gordum zaten dur sen bele daha benim kahvaltimi gormedin, gerçi masa kurmayı pek becerebilir miyim bilemem de
Evet bende 0 olan şans işiAyy be demek ben sarayda aldim egitiminisekerim sans isi cok yarismalar gecti maksat eglenelim
Biride demiyor ki bu kız kahvaltı sofrasını ne yaptı
Ay tatlım hazırladım (sunumu beceremesemde) ama PC bozuk nasıl atacağım yaSabah baktim yoktu ,simdi baktim yine yok :/ Hani nerede bakalim sofran Heyecanla bekliyoz
Ay tatlım hazırladım (sunumu beceremesemde) ama PC bozuk nasıl atacağım ya
Ekledim canımTelefndan atamiyon mu canim Bnm telfndan kk resm yuklemiyr mesela