Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Kıymalı Su Böreği ve Yufkalı Sosisli Çıtır ile Kahvaltı Sofrası ..1..oyum eklediğinde şu görüntüsü ile aklımı başımdan alan:KK22:arkadaşa gitti
7gMWZr.jpg

2. oyum ise
Kek Kalıbında Peynirli Börek ve Kahvaltı Sofram-Sütaş Süt Sponsorluğunda.gitti Herkesin sofrası şahane ama 2 oyum var saadece :mad::mad: bu kadar sofraya 2 oycuk nedirkii..

2 ile 5 arasında kaç fark var üstelik benimki iki bile sayılmaz bi denesi benim oyum:KK70:
Benim ile karsılastırırsak uctun
Nurla karsılastırırsak yerinde sayıyorsun:KK70:
Kız dakika başı oylamaya mı bakıyorsun ne yapıyorsun :confused:başkasının aldığı oy değil de benim aldığım minicik oy mu zoruna gitti:KK67:,beğenmedin mi yoksa masamı:cry:

Sen yufka çanağını,çikolatalı ekmeklerini övsene ne yapacaksın su böreğini.
İnceledim kız bende beğendim.
Puanlama yapmadım henüz,1.belli de 2.yi seçmek zor oluyor.
yahu o yufka çanakları zaten benim:KK76::KK76:ama o su böreğini elde açmış bide bide resimlemiş koymuş gittim geldim ,,geldim gittim aşık oldum o görüntüyee..

Kakaom o sosis içinde yumurtayı domates gülünü bende düşünmüştüm , katılsaydım yapacaktım :) . Çok başarılı ellerine saglık canım . Marifetli hatunlar sizi :-)...

Kızlar hepinizin emeğine sağlık burada olmaktan ve yarışmaktan çok mutluyum şu sohbette olmaktan ,,ve şu güzel masaları izlemektende çok mutluyum.. var olun emi hadiyin şimdide tatlılar kategorisine HÜCUMMM düşünün taşının kararlar verin yapalım resimleyelim atalım buraya yarışmak BAHANE tarifler ŞAHANEE..:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

X