- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.296
- 35
Hadi len,asıl sen
Deynepciğim ben olsam oylarda bir artış olurdu bak yerimde sayıyorum Hep Sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi len,asıl sen
Sanki ben saymıyorum da uçtum ,gittim,hıhDeynepciğim ben olsam oylarda bir artış olurdu bak yerimde sayıyorum Hep Sen
o su böreğini incele anlarsın neden uçtuğunu..Kız bende şimdi farkettim yazacaktım,@nananais uçmuş ya,nuryoluna nazar değdirdik.
2 ile 5 arasında kaç fark var üstelik benimki iki bile sayılmaz bi denesi benim oyumSanki ben saymıyorum da uçtum ,gittim,hıh
Sen yufka çanağını,çikolatalı ekmeklerini övsene ne yapacaksın su böreğini.o su böreğini incele anlarsın neden uçtuğunu..
yerinde sayan deynepnaz yaa bacı br kere katıldın bir daha katıl bir daha bir daha2 ile 5 arasında kaç fark var üstelik benimki iki bile sayılmaz bi denesi benim oyum
Benim ile karsılastırırsak uctun
Nurla karsılastırırsak yerinde sayıyorsun
Kız dakika başı oylamaya mı bakıyorsun ne yapıyorsun başkasının aldığı oy değil de benim aldığım minicik oy mu zoruna gitti,beğenmedin mi yoksa masamı2 ile 5 arasında kaç fark var üstelik benimki iki bile sayılmaz bi denesi benim oyum
Benim ile karsılastırırsak uctun
Nurla karsılastırırsak yerinde sayıyorsun
yahu o yufka çanakları zaten benimama o su böreğini elde açmış bide bide resimlemiş koymuş gittim geldim ,,geldim gittim aşık oldum o görüntüyee..Sen yufka çanağını,çikolatalı ekmeklerini övsene ne yapacaksın su böreğini.
İnceledim kız bende beğendim.
Puanlama yapmadım henüz,1.belli de 2.yi seçmek zor oluyor.
Senin olduğunu biliyorum zaten ki,tarifinde süslemelerinde çok başarılıyahu o yufka çanakları zaten benimama o su böreğini elde açmış bide bide resimlemiş koymuş gittim geldim ,,geldim gittim aşık oldum o görüntüyee..
EVET CANIM GÖRÜNTÜSÜDE ÇOK GÜZEL VEDE PRATİK AİLE İÇİNDE SOFRAYA GELEN MİSAFİRLER İÇİNDE ÇOK GÜZEL BİR TARİFF..Kakaom o sosis içinde yumurtayı domates gülünü bende düşünmüştüm , katılsaydım yapacaktım :) . Çok başarılı ellerine saglık canım . Marifetli hatunlar sizi ...
sağol kuzum seviyorum mutfağı süslemeyi sunmayı ikram etmeyiiSenin olduğunu biliyorum zaten ki,tarifinde süslemelerinde çok başarılı
Tespitim arkadaslarin yorumuylada tescillenmistirKiymali su böreği ve kek kalibinda yapilan borege gitti oyum.
Ya mutfağı toplamayı,bulaşıkları halletmeyisağol kuzum seviyorum mutfağı süslemeyi sunmayı ikram etmeyii
hahh işte orada duruyom ..bi bakıyom mutfak batmış işte diyom keşke bir çırağım olsaydıda şu mutfağımı toplasaydıYa mutfağı toplamayı,bulaşıkları halletmeyi
Oldu şefimm baskaahahh işte orada duruyom ..bi bakıyom mutfak batmış işte diyom keşke bir çırağım olsaydıda şu mutfağımı toplasaydı