Sizin bir de merkez üssü,bu kadarla geçmiş olsun canımAmin canım,cümlemize.
Küçük kız da izmirde,onlara ulaşamayınca aklım gitti.iyilermiş çok şüküt
Kızları sakinleştirmekten bakamadım,kayıp mı var nanaÇok kötüydü abla, şimdi yıkılan binalardan gördüm, sayılar artıyor
Enkaz altında kalanlar var, haberlerden internetten takip etmeye çalışıyorumKızları sakinleştirmekten bakamadım,kayıp mı var nana
Cok gecmis olsun canimÇok kötüydü abla, şimdi yıkılan binalardan gördüm, sayılar artıyor
Allahım yardımcıları olsunEnkaz altında kalanlar var, haberlerden internetten takip etmeye çalışıyorum
Jenna hemen ablamı aradım ama o hiç hissetmemiş Bursa'da , çok mu sallandınız sizdeSizin bir de merkez üssü,bu kadarla geçmiş olsun canımhep aynı,hemen herkesi aradim
Geçmiş olsun tahmin ediyorumÇok sallandik kankam ya çok kötü
Çok sallandık canım ya,durmadı, çok uzun sürdüJenna hemen ablamı aradım ama o hiç hissetmemiş Bursa'da , çok mu sallandınız sizde
Abla en çok kıza üzüldüm evde yalnizdik bana bağırmış duyuramamisGeçmiş olsun tahmin ediyorum
Bizim 6.8 i hala unutamıyorum
30 saniye belki daha uzunduÇok sallandık canım ya,durmadı, çok uzun sürdü
Kıyamam Allah'a emanet olun.Abla en çok kıza üzüldüm evde yalnizdik bana bağırmış duyuramamisbende süpürge sesinden anlamadım bana sımsıkı sarıldı yanına kosturunca
Çok zor Allah yardımcısı olsun İzmir in
Dalgalar insan boyu yükselip taşmış.deniz üstümüze geldi anne diyo küçük kızSu seviyesi de yükseliş taşmış diyorlar
Sanki daha uzun sürdü gibi geldi bana30 saniye belki daha uzundu
Şimdi de fırtına çıktı,rabbim felaketlerden korusun
Abla en çok kıza üzüldüm evde yalnizdik bana bağırmış duyuramamisbende süpürge sesinden anlamadım bana sımsıkı sarıldı yanına kosturunca
Çok zor Allah yardımcısı olsun İzmir in
30 saniye belki daha uzundu
Şimdi de fırtına çıktı,rabbim felaketlerden korusun
Çok geçmiş olsun canlarÇok sallandık canım ya,durmadı, çok uzun sürdü
Kazen abi tusunami mümkün değil diyor ama insan korkuyorDalgalar insan boyu yükselip taşmış.deniz üstümüze geldi anne diyo küçük kız