- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Onlari animsatiyosa yamam kuzumbiri bir çatalı, diğeri bir çatalı
sıkıntı yokOnlari animsatiyosa yamam kuzum
Sağol kuzucum Allah razı olsun datlumHayırla sonuçlansın tedavin canım benim
BendeTemizlik yarışmaları özledım nasıl gaza getiriyordu yaBirTutamMutluluk20 yeniden başla nolur ya
Amin inşalalh canısı,tez zamanda güzel haberler olır tedavin çok ama çok iyi geçerSağol ablacım ins Allah dua edin emeklerimin karşılığını hayirlisiyla alayım çok zor bir süreç rabbim herkesin yardımcısı olsun
Bende katılırım buna tek resim değilmi onuda cepten atarım olmazsa.Tenceresiz kaldim anne salatanın şefi olacak bu sefer abla tam olarak ne zaman başlıycak bilmiyorum sende katılıcakmısın abla
Tadından da yenmez bunun ohhh missss misss
Evet abla tek resim şip şakAmin inşalalh canısı,tez zamanda güzel haberler olır tedavin çok ama çok iyi geçer
Bende katılırım buna tek resim değilmi onuda cepten atarım olmazsa.
Tadından da yenmez bunun ohhh missss misss
En güzeli bu zati çek yolla gitsinEvet abla tek resim şip şak
Aynen abla hergün yapılabilirEn güzeli bu zati çek yolla gitsin
Bencede ne yapsak şimdi aklında ne varAynen abla hergün yapılabilir
Kahvaltı faslı bitti öğle yemeği yapılacak ıspanak çıkardım hala düşünüyorumBencede ne yapsak şimdi aklında ne var
Yımırtalı yapabilirsinKahvaltı faslı bitti öğle yemeği yapılacak ıspanak çıkardım hala düşünüyorum
Yok abla iki gümdür yumurta muhabbeti çok geldiYımırtalı yapabilirsin
Yemeği daha iyi olur,üstünede aynen sarımsaklı yoğurt ohhmis gibi olurYok abla iki gümdür yumurta muhabbeti çok geldiyemeğini yapıp sarımsaklı yoğurt dökeyim üzerine akşamada allah kerim
Ah ya,durmak bilmedi
ÜzgünumAh ya,durmak bilmedi
Bizim avize durmadı annemi alıp çıktım kapının önüne
Ben de annemleri aradım hemen,duymamışlar,Mudanya da onlar ,ama biz duyduk çok fenaÜzgünumkizimda ariyo isyerinden anne iyimisiniz diye