Yağacak evet,çok karardı,ben çıkmadım,kardeşim geldi yegenimle,korkmasın dedimBizim avize durmadı annemi alıp çıktım kapının önüneyağmurda başladı
Aynen canım, Allah korusun hepimiziBenim bebem uyuyodu bisey yapmadim Allahtan gelene raziyiz
Amin canimAynen canım, Allah korusun hepimizi
Amin canim
Ama napim sonradan gördümBiz bulamadık sen nasıl buldun
Ben iyiyim hemso ama burda biri ile İzmir de irtibata geçti yıkılan evler var demişTenceresiz kaldim anne hemşom iyi misiniz?
Çok sallandik kankam ya çok kötüİyi gunler kizlar.nasilsiniz?izmirde deprem olmus galiba izmirli arkadaslar iyi misniz?merak ettim sorayim diye girdim uzun suredir girmiyodum
Benim kızlar sahildeymiş,küçük çok ağlıyordu.5 dk teller çekmedi,deniz falan taşmış,çok korkmuşlarBen iyiyim hemso ama burda biri ile İzmir de irtibata geçti yıkılan evler var demiş
Allahim nedir bu dunya olarak cektiklerimiz icim sıkılıyorÇok sallandik kankam ya çok kötü
Hemso olmuştur benim komsum ile aramdaki duvar catlamisti Akhisar depremijde şuan ne durumda bakkadim tüm mahalle sokaktaBenim kızlar sahildeymiş,küçük çok ağlıyordu.5 dk teller çekmedi,deniz falan taşmış,çok korkmuşlar
Allah korusun hepimiziHemso olmuştur benim komsum ile aramdaki duvar catlamisti Akhisar depremijde şuan ne durumda bakkadim tüm mahalle sokakta
Amin canım,cümlemize.Bitmek bilmedi hemşirem,çok şiddetliydiSana da geçmiş olsun