Arttiriyorum 4.5Yaklaşık 2 yıldır gelip gitmiyoruz kendi kendini koysun suya
Sen benim eltim ola bilirmisinbende 2 senedir görüsmüyorum
Senin eltinin boyu kaç yani benimSen benim eltim ola bilirmisinbende 2 senedir görüsmüyorum
Yaklaşık 2 yıldır gelip gitmiyoruz kendi kendini koysun suya
Kendi aramızda eğlenme amaçlı yaptığımız bir yarışmaEn güzel yumurtalı tarif diye bir de bildirim aldığıma inanamıyorumyahu neyini seçeyim hepsini ben de yapıyorum zaten, tariflik yiyecek değil ki bunlar... yumurta kırmanın tarifi mi olur... kendimce en farklı olana oy verdim ama ahbap çavuşlar iş başında belli ki
Gülme heran sende çıkabilirsin canım eltim sonuçta 2 yılda benden
Herkese neden bildirim gönderttiniz o zamanKendi aramızda eğlenme amaçlı yaptığımız bir yarışmaamaç eglenmek
Ahbap çavuş derkenEn güzel yumurtalı tarif diye bir de bildirim aldığıma inanamıyorumyahu neyini seçeyim hepsini ben de yapıyorum zaten, tariflik yiyecek değil ki bunlar... yumurta kırmanın tarifi mi olur... kendimce en farklı olana oy verdim ama ahbap çavuşlar iş başında belli ki
Kendi kendimize oy vermenin bir anlami yoktu daha çok oy demek bir kişinin daha çok öne çıkması demekti çünkü :)Herkese neden bildirim gönderttiniz o zaman
Seçilmiyor toplu gidiyor.Foruma üye olmayanlara gitmiyor:)Herkese neden bildirim gönderttiniz o zaman
Ön yargı kötü birşey.En güzel yumurtalı tarif diye bir de bildirim aldığıma inanamıyorumyahu neyini seçeyim hepsini ben de yapıyorum zaten, tariflik yiyecek değil ki bunlar... yumurta kırmanın tarifi mi olur... kendimce en farklı olana oy verdim ama ahbap çavuşlar iş başında belli ki
Resim atamam ama tarif atarımAhbap çavuş derken
Yumurtanın farklı tarifi var mı?Bizim için yaparsanız seviniriz biz bilmiyoruz:)
Seçilmiyor toplu gidiyor.Foruma üye olmayanlara gitmiyor:)
Yok ben resim isterim:)Tarifi netten bulup herkes atabilir.Resim atamam ama tarif atarım
Insana bu koyuyor nevros, resim koyamam Amaaaa ahbap çavuşYok ben resim isterim:)Tarifi netten bulup herkes atabilir.
Kusura bakmayın kötü anlamda yazmıyorum ama biz buraya evimizi,mutfağımızı koyuyoruz ve eğleniyoruz.
Yani sizin gibi 1-2 kişi dışında sorun çıkartan olmuyor.Bu sebeple bize destek olmak için forum üyelerini davet ediyoruz.Yani yarışmaya katılmak o basit gördüğünüz tabağı hazırlamak o kadar kolay değil:)
İyi geceler:)
Yumurta resmi gelsin .Biz şapkamızı çıkartırız:)Insana bu koyuyor nevros, resim koyamam Amaaaa ahbap çavuş
Yok ben resim isterim:)Tarifi netten bulup herkes atabilir.
Kusura bakmayın kötü anlamda yazmıyorum ama biz buraya evimizi,mutfağımızı koyuyoruz ve eğleniyoruz.
Yani sizin gibi 1-2 kişi dışında sorun çıkartan olmuyor.Bu sebeple bize destek olmak için forum üyelerini davet ediyoruz.Yani yarışmaya katılmak o basit gördüğünüz tabağı hazırlamak o kadar kolay değil:)
İyi geceler:)
Yok resim olmaz, ama istersen tarif yazsın. "Boş yapma ustaaaa, uzaaaa" vakası no 1Yumurta resmi gelsin .Biz şapkamızı çıkartırız:)