Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen şimdi git yat ama yine geleltiler görümceler geldi sonunda tavuklarımı toplayıp yatayım en iyisi
İyi gecelerSen şimdi git yat ama yine gel
İyi geceler![]()
Ellerinize sağlık :)Bende paylaşıyımm
Bende paylaşıyımm
Teşekkür ederimEllerinize sağlık :)
Benimkinin yerin üstündeki kadar yerin altindada var o yüzden ölçemedim fıttıkayıSenin eltinin boyu kaç yani benim
Benimkinin boyu 1.72![]()
Tekirdagli zannetti bizi ellamkiiiInsana bu koyuyor nevros, resim koyamam Amaaaa ahbap çavuş![]()
Gunaydin canım Rabbim işini rast getirsinGunaydinnnnnnnnnn hayırlı sabahlarrrr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yine düştük yollara Allah'ım hayrla çıktığımız bu yolda hayrlı haberlerle dönmeyi nasip et aminnnnnnnnn
![]()
İşiniz rast gitsin. Hayırlı haberlerle gelin inşallahGunaydinnnnnnnnnn hayırlı sabahlarrrr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yine düştük yollara Allah'ım hayrla çıktığımız bu yolda hayrlı haberlerle dönmeyi nasip et aminnnnnnnnn
![]()
Gunaydinnnnnnnnnn hayırlı sabahlarrrr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gunaydin canimGünaydın![]()
![]()
Gunaydin ablacimGünaydınlar onbaşılar![]()
Bebek tedavisi goruyo ablacimGünaydınlar hayırdır ne oldu,nereye gidiyorsun.
Çok sevindim hayırlısıyla güzel haberlerini alırız inşallah.Bebek tedavisi goruyo ablacim![]()