- 8 Aralık 2011
- 43.884
- 152.792
şimdide yumurta borsacılığı mı yapıyorsun0.85 kuruş tanesi 1 liraya çıkarmaya çalışıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdide yumurta borsacılığı mı yapıyorsun0.85 kuruş tanesi 1 liraya çıkarmaya çalışıyorlar
Genetigini araştırmak lazımMevcut bir tane geçimsiz var ikincisinin ayni çıkma olasiligini ogrenebilirmiyim,bdv istatistiklerine göre
Bende yok yok , editörlük, borsa, kuyu kazma herşey herşey varşimdide yumurta borsacılığı mı yapıyorsun
Al birini vur ötekineMevcut bir tane geçimsiz var ikincisinin ayni çıkma olasiligini ogrenebilirmiyim,bdv istatistiklerine göre
Boşa harcanıyorsun buralarda o zamanBende yok yok , editörlük, borsa, kuyu kazma herşey herşey var
Benimkine de vurabilir hem çok iri benimki yararı olurAl birini vur ötekine
En güzeli kendi haline bırakmak öyle olunca kendini tokatlamaya başlıyorBenimkine de vurabilir hem çok iri benimki yararı olur
Mevcut bir tane geçimsiz var ikincisinin ayni çıkma olasiligini ogrenebilirmiyim,bdv istatistiklerine göre
Bilmem inşallah tokatliyordurEn güzeli kendi haline bırakmak öyle olunca kendini tokatlamaya başlıyor
bir gece suda beklet daha etkili olurBilmem inşallah tokatliyordur
Oy vermedikten sonra neydim 30 olmuş 300 olmuşValla bdv de bu kadar ziyaretçi yoktur bildirim gitikten sonra 30 un altina düşmedi
Genetigini araştırmak lazım
Al birini vur ötekine
Tanışmadan sevdirdiniz bana elticigimiOn yüz milyon Gelen gideni aratır deyollar orda bilmem anlatabildim mi
Yaklaşık 2 yıldır gelip gitmiyoruz kendi kendini koysun suyabir gece suda beklet daha etkili olur
Başımıza bir iş açacağı belliydi
Sen benim eltim ola bilirmisin bende 2 senedir görüsmüyorumYaklaşık 2 yıldır gelip gitmiyoruz kendi kendini koysun suya