- 8 Nisan 2017
- 56.744
- 296.428
Yuvarlamis birde biseyleri arkada mor peçete koymuşSucuklu yumurta kiminse 1.oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yuvarlamis birde biseyleri arkada mor peçete koymuşSucuklu yumurta kiminse 1.oluyor
Kırmızı var olur muPembe tavayı ortaya çıkarmak zorundasın nevoş
Kim acabaSucuklu yumurta kiminse 1.oluyor
NedenYumurtalı ekmeği kim yaptı ise bana özelden yazsın ya nasılsa ben oyumu kullandım çok merak ettim
Aynen abla yaa ben hızlı düşünmüşüm ondan hep bu yanılmalarımCidden tavada hiç sunum yapmadımBakır olsa yapardım
Domatesin icindeki yumurtami acepAynen abla yaa ben hızlı düşünmüşüm ondan hep bu yanılmalarım
Annemin yaptığını cagristirdi çünkü ban
Canım nasılsın geliyor bir gidiyorsun bir birşey anliyamiyoruzAynen abla yaa ben hızlı düşünmüşüm ondan hep bu yanılmalarım
Bence domates var ama yumurta içinde değilDomatesin icindeki yumurtami acep
O zaman tavayı yaktın Kızardı Nevoş bu da ayrı bir konuKırmızı var olur mu
Benim tarif mühim değil diğerlerini bulunDomatesin icindeki yumurtami acep
OlabilirO zaman tavayı yaktın Kızardı Nevoş bu da ayrı bir konu
Aynen canım karabatak lili mevsimsel grip oldum, sanırım yani umarım sen nasılsın diğer yarışmada ki birnciliğini de kutlarım cankuşumCanım nasılsın geliyor bir gidiyorsun bir birşey anliyamiyoruz
Buldum buldum patates kizartmasi icinde yumurta 3domatesliBenim tarif mühim değil diğerlerini bulun
Yok oda değil hani 4 yumurtaBuldum buldum patates kizartmasi icinde yumurta 3domatesli
Kızgın tavayla mı vurdunOlabilir
Pembe tavam eskidi ondan kullanmazdım
Küçük kütük yok mis ondaBuldum buldum patates kizartmasi icinde yumurta 3domatesli