İşte bu sefer bulamadınızSence? Sübliminal mesaj da verdim ama anlamadın mı![]()

Aynı şeyi bir arkadaş daha söyledi ama değil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte bu sefer bulamadınızSence? Sübliminal mesaj da verdim ama anlamadın mı![]()
Şakaaaaİşte bu sefer bulamadınız
Aynı şeyi bir arkadaş daha söyledi ama değil![]()
Neden öyle düşündünüz çok şaşırdımŞakaaaa![]()
8 kere düşündüm de buldum sanırımNeden öyle düşündünüz çok şaşırdım![]()
4tane yumurta demistin sanirim ya tavada yada sicanlardan biriNeden öyle düşündünüz çok şaşırdım![]()
Çok düşünme kafan karışmasın8 kere düşündüm de buldum sanırım![]()
4 tane kırdım dedim,ama 4 yumurta ile sunum yaptım demedim4tane yumurta demistin sanirim ya tavada yada sicanlardan biri![]()
Bu da mı gol değilÇok düşünme kafan karışmasın![]()
Busefer tongaya duşmem ters kose yapabilirsin4 tane kırdım dedim,ama 4 yumurta ile sunum yaptım demedim![]()
Ben 4 kırcam kısmını okumamıştım ama tava senin olacakmış gibi duruyodu4 tane kırdım dedim,ama 4 yumurta ile sunum yaptım demedim![]()
Bu da mı gol değilyok yok gol, kurutma şimdi beni
![]()
Grip canım öksürüklüsündennasılsın
Evet benimde pembe tavam varBen 4 kırcam kısmını okumamıştım ama tava senin olacakmış gibi duruyodu![]()
Geçmiş olsunGrip canım öksürüklüsündensen nasılsın?
Geçmiş olsun nane limon kaynat iç bariGrip canım öksürüklüsündensen nasılsın?
Cidden 4 yumurta yaptım herkese 1 taneBusefer tongaya duşmem ters kose yapabilirsin![]()
Vallaaa anlamam artık 4dedin bikere ama 1tanemi koydun onu bilmiyorumCidden 4 yumurta yaptım herkese 1 tane![]()