- 8 Nisan 2017
- 56.744
- 296.428
Ben beyaz çanak senin sanıyordumBilsem bende gelirdim
Kimler yaptiysa ellerine sağlık kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben beyaz çanak senin sanıyordumBilsem bende gelirdim
Kimler yaptiysa ellerine sağlık kizlar
Düşünsene birde kazen abilerde bildirim gidiyormuş üye kendi kendine mesaj atmaya çalışıyorBunu bende deneyecektim
Ben kendimi etiketliyorim bildirim gelmiyorKendi kendimizede konusamiycaz iyi mi tebrik edecektim.kendimi
Knedini kibleyen olmuştu iki yıl önce falanDüşünsene birde kazen abilerde bildirim gidiyormuş üye kendi kendine mesaj atmaya çalışıyor
Normal değiliz tescillenmiş oluruzDüşünsene birde kazen abilerde bildirim gidiyormuş üye kendi kendine mesaj atmaya çalışıyor
Bencede artik hunisiz kalmadi burdaNormal değiliz tescillenmiş oluruz
profile huni koyalım bunlarin yaptiklarinin cezai hukumlulugu yoktur desinlerNormal değiliz tescillenmiş oluruz
Huni madalyasıprofile huni koyalım bunlarin yaptiklarinin cezai hukumlulugu yoktur desinler
Bana haki uesil olsunCanfeb hunilerimizi dağıt
Yoksun evet canım bende fark ettim iyisin inşallah
Iyiyim sukur, azcik eskilere dalip cikiyorum o kadar.İyi misin
Gecenkinin rengi guzel degildi busefer ben secimmiCanfeb hunilerimizi dağıt
Hamd olsun canım iyiyim bende, Allah daim etsin iyiliğini .Iyiyim sukur, azcik eskilere dalip cikiyorum o kadar.
Sayfa birikmediyse okuyodum, simdi 30 sayfa ilerliyo
Siz nasilsiniz, Ozledim sizi
Ben oldugumu dusunup, bana vermek istedin mi istemedin mi. Onu de hele senBen beyaz çanak senin sanıyordum
Böyle güzel oldu, kim akşam konu bulup sabaha 10 tarif toplayıp öğlen oylama başlatabilir. hemde epey popi oldu konu
Boşver geçmişiIyiyim sukur, azcik eskilere dalip cikiyorum o kadar.
Sayfa birikmediyse okuyodum, simdi 30 sayfa ilerliyo
Siz nasilsiniz, Ozledim sizi
Tamam devam et o zamanBöyle güzel oldu, kim akşam konu bulup sabaha 10 tarif toplayıp öğlen oylama başlatabilir. hemde epey popi oldu konu
Amin cumlemizin insallah :)Hamd olsun canım iyiyim bende, Allah daim etsin iyiliğini .
Yokluğun belli oldu evet bizede