Kahvaltı daveti

Bak bunu kesin yap baylrlar
Biberi iri iri doğra kavur, sonra sucuk ekle oda pişince domates ekle, domatesler yumşaynca baharatlarını at ama en önemlisi kekik at mutlaka, sonra üzerine Kaşar rendele kapağı kapat kaşarlar eriyince hazr, bomba bi lezzet mutlaka deneyn.

Aynen kolay tarifler hem. Başka aklıma gelen Pankek olur, patates kroket yapabilirsin, salam kızartmayı çok seviyorum ben başkaa önceden sigara böreği hazırlayıp dolaba atıp sabah iki dk kızartabilirsin
Sabah o kadar cok sey yapacam ki hangisi yetişecek bir gün önceden yapacağım bazilari

Patates çok pratikmis onu cok sevdim ama mihlama yetiştiremem heralde

Bende cook severim kahvaltı yapmayine tabi böyle tarifler olunca da yenmez mi ekmek pizzası mi yapaca

Aynen olur muhtemelen bu tariflerin hepsi güzel oluyordur eminim cok güzel şeyler geldi

Tamam bakayim çünkü benim önceden hazirlamam gerek bayatlamayan gerekli
Aksamdanda yapabilirsin mesela ben simdi yoğurdum islerimi halletcem bir saat sonra sekillendircm atcam 15-20 dkkada pişiyor zaten firini az ısı ile aciyorum o sekil mayalandiriyorm evde klima calisiyor çünkü üşümesin hamurum diye

Eklentiler

• 048C0930-CE42-4511-A74D-67AAC5360095.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 58
Öncelikle güzel bir peynir tabağı ( taze siyah üzüm,badem ceviz peynir çeşitleri ile)
Domates ve salatalığa taze nane, maydanoz,reyhan gibi yeşillikler doğrayıp karıştırın, zeytinyağı gezdirin
Sarımsaklı ekmek mutlaka deneyin, internette çok tarif var.
İmambayıldı yaparız ya tek tek,onu patlıcanları yuvarlak kızartıp tepsiye döşeyin üzerine harcı dökün.O şekilde yapın çok beğenilir.
Ezme patates salatasını top şeklinde hazırlayın.
Milfoyden minik kareler kesip minik top börek yapın.Çıtır çıtır minik toplar güzel oluyor.
Bazlama alın üst kısmını kesip güzel bir pizza hazırlayın.Hatta akşam hazırlayın ertesi gün sadece fırınlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…