- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
Allah korusun ya. Annemi aradım iyimisiniz diye hissettiniz mi diye. Kadın hiç bir fırsatı boş geçmiyor. Bak diyo ölüm her an gelebilir namaz kıl kalk diyor
Haklı valla diyecek söz yok onaaslında çok haklı ben şuan bile korkudan aklımı yitircem
Öyle erteledim 1 haftaHastayım deyip yirtabilirsin
Sabah o kadar cok sey yapacam ki hangisi yetişecek bir gün önceden yapacağım bazilariAynen kolay tarifler hem. Başka aklıma gelen Pankek olur, patates kroket yapabilirsin, salam kızartmayı çok seviyorum benbaşkaa önceden sigara böreği hazırlayıp dolaba atıp sabah iki dk kızartabilirsin
Siz cok güzel tarifler verdiniz hakkatenBen kapya biber ve yeşil biber jülyen dogru yorum sucuk koyuyorum öyle kavuruyom nefis yemek tariflerinde var biberli sucuk yazarsan cıkar her gelen bana bana yiyor wallahi
Milföy geceden hazirlayip sabah firina atsam bisey olur mu acabaMilföy yap canım en basiti sıcak sıcak çayla da çok güzel olur
Patates çok pratikmis onu cok sevdim ama mihlama yetiştiremem heraldeKuzum mıhlama muhlama kuymak hepsi ayni tereyaginda Mısır ununu kavuruyosun sonra suyla biraz aciyosun pişiyor hemen zaten akiskan kivami oluyor sonrada kaşar peyniri rendelenmis yada tel peyniri derler ondan koyuyorsun sünüyor tuzda atmak gerekiyor tabikihemen yiyosun cok lezzetli. Firinda kasarli patates de patatesleri dogra kızartmalıktan biraz büyük sonrasinda siviyag tuz baharat at karistir borcama dök firinda pişsin almadan 5 dkka öncede kaşar rendesi dök üzerine.
Bende cook severim kahvaltı yapmayine tabi böyle tarifler olunca da yenmez mi ekmek pizzası mi yapacaIslanmış ekmeğin üstüne yumurta kaşar bulamacı ve fırına gönder gitsin:)
Ya da aynı şeyi pizza gibi yapabilirsin,üstüne mısır zeytin sucuk falan eklersin,minik pizza ekmekler olur.
Yine ekmekten minnak kanepeler yapıp kürdan geçirebilirsin, krep yapabilirsin, fırında mücver yapabilirsin, patates kızartıp menemen yapabilirsin. Sucuklu yumurt yapabilirsin...
Bu arada ben bayılırım kahvaltıya:)
Aynen olur muhtemelen bu tariflerin hepsi güzel oluyordur eminim cok güzel şeyler geldiYemin ederim bende okurken acıktımAynen aşko öyle oluyo ben kızıma yapıyorum canı pizza istiyo diye öyle yapıyorum bide lavaşla yapıyorum oda güzel oluyo malzemeleri tavada azcıkın kavuruyorum sonra lavaşın içine az az koyup kaşarını da ekleyip yağsız tavada lavaş biraz kızarana kadar tutuyorum öyle de güzel oluyo kuzum
Hayalimdeki yemekler bayatlamayan poğaça yaz. Sen yarım ölçü den yap ordakilerin. Senelerdir ayni tarifi yaparim benim tarifimde ayni orda daha detayli anlatmis ben sadede yapiyorm cocuklar sade yiyor icsizOOnu alirim
Aynen önceden yap. Önceden yapamayacak olanlarında malzemelerini hazırla. Herşey hazır olursa sabah sadece kızartma pişirme işleriyle uğraşırsınSabah o kadar cok sey yapacam ki hangisi yetişecek bir gün önceden yapacağım bazilari
Tamam bakayim çünkü benim önceden hazirlamam gerek bayatlamayan gerekliHayalimdeki yemekler bayatlamayan poğaça yaz. Sen yarım ölçü den yap ordakilerin. Senelerdir ayni tarifi yaparim benim tarifimde ayni orda daha detayli anlatmis ben sadede yapiyorm cocuklar sade yiyor icsiz
Evet evet yoksa cok zor olur bana daAynen önceden yap. Önceden yapamayacak olanlarında malzemelerini hazırla. Herşey hazır olursa sabah sadece kızartma pişirme işleriyle uğraşırsın
Dün sana diyince bugün evdekilere yapayım dedimBende Hatay liyim biliyorsunuz ki deli gibi mezeler yapilir bize ama Elazığlı lar sever mi bilmiyorum burasi genelde hamur işi hoşlanıyor
Ben diyetteyim o yüzden kendime yapamıyorum esime de yapmiyorum misafirlere ancakDün sana diyince bugün evdekilere yapayım dedim
Aksamdanda yapabilirsin mesela ben simdi yoğurdum islerimi halletcem bir saat sonra sekillendircm atcam 15-20 dkkada pişiyor zaten firini az ısı ile aciyorum o sekil mayalandiriyorm evde klima calisiyor çünkü üşümesin hamurum diyeTamam bakayim çünkü benim önceden hazirlamam gerek bayatlamayan gerekli
Öncelikle güzel bir peynir tabağı ( taze siyah üzüm,badem ceviz peynir çeşitleri ile)Hanımlar herkese merhaba 4 gün sonra komşularımı kahvaltıya çağıracağım. Saha doğrusu gün sırası bendeKahvalti önerisinde bulunabilir misiniz @Gzmyts53 M Mavimiresl Mucizemmm16 bitliKedi Veziir @1fafeyla @tomrs @My_Moonlight06
Hesabın hangisine uyarsa canım gercek ten gelen misafirler bayılıyorSiz cok güzel tarifler verdiniz hakkatenhangisini yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?