- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.669
- 63
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
Hanımlar herkese merhaba 4 gün sonra komşularımı kahvaltıya çağıracağım. Saha doğrusu gün sırası bendeKahvalti önerisinde bulunabilir misiniz G Gzmyts53 M Mavimiresl Mucizemmm16 bitliKedi Veziir 1fafeyla tomrs My_Moonlight06
Oo cok güzel öneriler geldi not alayimmhemenPankek, mıhlama, firinda kaşarlı patates. Yada firinda baharatli patates. Yesil zeytin salatasi mısırlı Suanlik aklima gelenler. Bide domates salcali sosise bayilirim
Listeme ekleyeceğim teşekkürlerkarışık kızartma-paçanga börek-menemen-peynir tabağı-yoğurtlu bişey-tatlılar...
Bende Hatay liyim biliyorsunuz ki deli gibi mezeler yapilir bize ama Elazığlı lar sever mi bilmiyorum burasi genelde hamur işi hoşlanıyorYa geçen Diyarbakır’da kurutulmuş domatesi ince ince kıyıp biraz baharatla zeytinyağına yatırmışlardı aman Allah’ım bandırdım bandırdım yedim inanılmaz güzeldi.
Hellim peyniri kızartabilirsin
Pişi yapabilirsin
Tatlım gene yöresel mırtığa derler Diyarbakır’da un kavurması bandırmalık o da çok güzel olur
Kızartma klasik dersen patlıcan biber közleyip onu da bırakabilirsin
Ben kahvaltıda meze tarzı şeyler de çok severim ki
Muhlama hic yemedim ya nasil yapilir oPişi, sigara böreği,fırında kremalı-kaşarlı patates yada patates ve biber kızartması yanına sosis de kızartabilirsin, muhlamaa(bir rizeli olarak off derim) aklıma bunlar geldi şimdilik
Çok güzel ve değişik öneriler geldi biberli sucuk nasilBiberli sucuk,güvecte Melemen Paçanga böreği kajun baharatlı fırında patates Bi çeşit börek olabilr
Valla öyle güzel tarifler geldi ki kendimi bir an aç hissettim ne becerikli hanımlar varmis yaKız ben yazana kadar dehşet tarifler kahvaltılıklar yazılmışAşko krep yapabilirsin domates peynirle falan çok güzel oluyo tost ekmeklerini soslayıp üstüne kaşar sucuk mısır zeytin yapıp fırında da yapabilirsin güzel oluyo ❤
Canım hiç yapmadiysan deneme boşver tutturmasi pek kolay degilMuhlama hic yemedim ya nasil yapilir o
Şu göz kararıyla yapanlari acayip kıskanıyorum benim göz hicbiseye doğru karar vermiyor hep bozuyorumCanım hiç yapmadiysan deneme boşver tutturmasi pek kolay degilbide ben tarifle degil de göz kararıyla yaparım hep
Kuzu bende geç görmüşüm sanırım farklı olarak yumurta kapama yapabilirsin. Tost eklçmekleriyle küçük çakma pizzacıklar yapabilirsin.Hanımlar herkese merhaba 4 gün sonra komşularımı kahvaltıya çağıracağım. Saha doğrusu gün sırası bendeKahvalti önerisinde bulunabilir misiniz G Gzmyts53 M Mavimiresl Mucizemmm16 bitliKedi Veziir 1fafeyla tomrs My_Moonlight06
Tost ekmekli pizzayi çok beğendim yumurta kapama da güzel oluyor krep veya onu yapabilirim galibaKuzu bende geç görmüşüm sanırım farklı olarak yumurta kapama yapabilirsin. Tost eklçmekleriyle küçük çakma pizzacıklar yapabilirsin.
Aynen kolay tarifler hem. Başka aklıma gelen Pankek olur, patates kroket yapabilirsin, salam kızartmayı çok seviyorum benTost ekmekli pizzayi çok beğendim yumurta kapama da güzel oluyor krep veya onu yapabilirim galiba
Ben kapya biber ve yeşil biber jülyen dogru yorum sucuk koyuyorum öyle kavuruyom nefis yemek tariflerinde var biberli sucuk yazarsan cıkar her gelen bana bana yiyor wallahiÇok güzel ve değişik öneriler geldi biberli sucuk nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?