- Konu Sahibi Childdevelopment
Milföy yap canım en basiti sıcak sıcak çayla da çok güzel olurŞu göz kararıyla yapanlari acayip kıskanıyorum benim göz hicbiseye doğru karar vermiyor hep bozuyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Milföy yap canım en basiti sıcak sıcak çayla da çok güzel olurŞu göz kararıyla yapanlari acayip kıskanıyorum benim göz hicbiseye doğru karar vermiyor hep bozuyorum![]()
Pankek, mıhlama, firinda kaşarlı patates. Yada firinda baharatli patates. Yesil zeytin salatasi mısırlı Suanlik aklima gelenler. Bide domates salcali sosise bayilirim![]()
Pankek, mıhlama, firinda kaşarlı patates. Yada firinda baharatli patates. Yesil zeytin salatasi mısırlı Suanlik aklima gelenler. Bide domates salcali sosise bayilirim![]()
Kuzum mıhlama muhlama kuymak hepsi ayni tereyaginda Mısır ununu kavuruyosun sonra suyla biraz aciyosun pişiyor hemen zaten akiskan kivami oluyor sonrada kaşar peyniri rendelenmis yada tel peyniri derler ondan koyuyorsun sünüyor tuzda atmak gerekiyor tabikiŞu göz kararıyla yapanlari acayip kıskanıyorum benim göz hicbiseye doğru karar vermiyor hep bozuyorum![]()
Bi ara favori tarifimdi.Ben kapya biber ve yeşil biber jülyen dogru yorum sucuk koyuyorum öyle kavuruyom nefis yemek tariflerinde var biberli sucuk yazarsan cıkar her gelen bana bana yiyor wallahi
Puf pogaca tarifide verebilirim.Bende Hatay liyim biliyorsunuz ki deli gibi mezeler yapilir bize ama Elazığlı lar sever mi bilmiyorum burasi genelde hamur işi hoşlanıyor![]()
Yemin ederim bende okurken acıktımValla öyle güzel tarifler geldi ki kendimi bir an aç hissettim ne becerikli hanımlar varmis yayalanci pizza gibi mi oluyor o
Aşko salam kızarıyo mu hiç duymadım denemedim de eve gidince deniycemAynen kolay tarifler hem. Başka aklıma gelen Pankek olur, patates kroket yapabilirsin, salam kızartmayı çok seviyorum benbaşkaa önceden sigara böreği hazırlayıp dolaba atıp sabah iki dk kızartabilirsin
Ay ben bayılıyorumAşko salam kızarıyo mu hiç duymadım denemedim de eve gidince deniycem![]()
Vuhhuuu yarın eve gidiyim ertesi gün sırf bunun için salam alıcamAy ben bayılıyorumküp küp doğrayıp kızart bak dene. Çok yiyorum diye eve fazla almıyorum kız
![]()
Beklentiyi yüksek tutma kız beğenmezsin belkiVuhhuuu yarın eve gidiyim ertesi gün sırf bunun için salam alıcam![]()
Kuzuu düzce kaynaşlıda deprem olmuş çok geçmiş olsun. Alaplıdan bizimkiler bile şiddetli hissetmişler. Allah beterinden korusun hepiniziBi ara favori tarifimdi.
Niye canım belki beğencemBeklentiyi yüksek tutma kız beğenmezsin belki
İnşallah seversinNiye canım belki beğencem❤ sosis severim salamda severim zatii
Ayy kaç şiddetinde olmuş kuzum. Uff depremden çok korkuyorum yaKuzuu düzce kaynaşlıda deprem olmuş çok geçmiş olsun. Alaplıdan bizimkiler bile şiddetli hissetmişler. Allah beterinden korusun hepinizi![]()
M Mavimiresl aşko geçmiş olsun iyi misiniz?Kuzuu düzce kaynaşlıda deprem olmuş çok geçmiş olsun. Alaplıdan bizimkiler bile şiddetli hissetmişler. Allah beterinden korusun hepinizi![]()
4.3 şiddetinde. Doğal afetin her türlüsü korkutuyor yaaAyy kaç şiddetinde olmuş kuzum. Uff depremden çok korkuyorum yaRabbim hepimizi korusun sevdiklerimizi herkesi
![]()
Ayy kalp dayanmıyo vallahi. Ben en son istanbulda olan 5.3 te evin altında kalıyoruz sanmıştım olduğum yerde çakılıp kalmıştım o günden beri çok korkuyorum depremden4.3 şiddetinde. Doğal afetin her türlüsü korkutuyor yaa
Allah korusun ya. Annemi aradım iyimisiniz diye hissettiniz mi diye. Kadın hiç bir fırsatı boş geçmiyor. Bak diyo ölüm her an gelebilir namaz kıl kalk diyorAyy kalp dayanmıyo vallahi. Ben en son istanbulda olan 5.3 te evin altında kalıyoruz sanmıştım olduğum yerde çakılıp kalmıştım o günden beri çok korkuyorum depremden