Kahvaltı daveti

Pankek, mıhlama, firinda kaşarlı patates. Yada firinda baharatli patates. Yesil zeytin salatasi mısırlı Suanlik aklima gelenler. Bide domates salcali sosise bayilirim 🙈
Pankek, mıhlama, firinda kaşarlı patates. Yada firinda baharatli patates. Yesil zeytin salatasi mısırlı Suanlik aklima gelenler. Bide domates salcali sosise bayilirim 🙈

Şu göz kararıyla yapanlari acayip kıskanıyorum benim göz hicbiseye doğru karar vermiyor hep bozuyorum 😂
Kuzum mıhlama muhlama kuymak hepsi ayni tereyaginda Mısır ununu kavuruyosun sonra suyla biraz aciyosun pişiyor hemen zaten akiskan kivami oluyor sonrada kaşar peyniri rendelenmis yada tel peyniri derler ondan koyuyorsun sünüyor tuzda atmak gerekiyor tabiki😃 hemen yiyosun cok lezzetli. Firinda kasarli patates de patatesleri dogra kızartmalıktan biraz büyük sonrasinda siviyag tuz baharat at karistir borcama dök firinda pişsin almadan 5 dkka öncede kaşar rendesi dök üzerine.

Islanmış ekmeğin üstüne yumurta kaşar bulamacı ve fırına gönder gitsin:)
Ya da aynı şeyi pizza gibi yapabilirsin,üstüne mısır zeytin sucuk falan eklersin,minik pizza ekmekler olur.
Yine ekmekten minnak kanepeler yapıp kürdan geçirebilirsin, krep yapabilirsin, fırında mücver yapabilirsin, patates kızartıp menemen yapabilirsin. Sucuklu yumurt yapabilirsin...
Bu arada ben bayılırım kahvaltıya:)

Valla öyle güzel tarifler geldi ki kendimi bir an aç hissettim ne becerikli hanımlar varmis ya 😂 yalanci pizza gibi mi oluyor o
Yemin ederim bende okurken acıktım😅😅 Aynen aşko öyle oluyo ben kızıma yapıyorum canı pizza istiyo diye öyle yapıyorum bide lavaşla yapıyorum oda güzel oluyo malzemeleri tavada azcıkın kavuruyorum sonra lavaşın içine az az koyup kaşarını da ekleyip yağsız tavada lavaş biraz kızarana kadar tutuyorum öyle de güzel oluyo kuzum

Ayy kalp dayanmıyo vallahi. Ben en son istanbulda olan 5.3 te evin altında kalıyoruz sanmıştım olduğum yerde çakılıp kalmıştım o günden beri çok korkuyorum depremden
Allah korusun ya. Annemi aradım iyimisiniz diye hissettiniz mi diye. Kadın hiç bir fırsatı boş geçmiyor. Bak diyo ölüm her an gelebilir namaz kıl kalk diyor 🤣🤣

Back
X