Kahramanmaras///46

6097mo0.jpg

nesutayi anam heç bişeyde yemiyormuşsun yani. acıdım sana. gel ben sana yemek yedireyim. canım benim.

Tekrar günaydın herkesea.s. Buyursunlar gelsinler bombacımhihoyyyt Biz de kahvaltılık da bol, sevgi de...kaydirigubbakcemile3 Buralarda hem konsalidasyon yapıyorum hem size arada katılmaya çalışıyorum, takipteyim yalnız:teytey:

hepinize selam öpüyorum kocaman hepinizi ,
valla koşuşturma devreleri beni mahvediyor onun için yine c.e deyip kaçıcam ,:eek:
ablam kahvaltı için teşekkürler eline emeğine sağlık ,:1hug:
ekmekciklerde güzelde biliyorsun diyetteyim ben almıyayım,
nıghtrosem canım kahvaltı sofran harikaydı ellerine yüreğine sağlık
nesutayi budefa bir sopayı hakettin gel kız bomba ikimiz bir dövelim :eek:klava:şu cadıyı ,
kıyamam sana dedikçe aaaaaaaaa kız insan k.maraşa gelirde bizlere uğramazmı hele ben 2 dakikalık mesafede çarşıya evim hemencik gelirdin ,
senin deyiminle eşk olsun küstüm bu defa her defasında kırk mazeret ,:dilcikar:
tatlılarım hepinizi öpüyorum Şeniz,ben iş başına ,sonrada yürüyeceğim
,bomba bacımın karşısına buluşma sırasında fit çıkmazsam onun dırdırı bitmez ,
özleyin beni anacığımhihoyyyt

selam kızlar.ben bombanın bacusuyum.bacum sizlerden çok bahsetti.ama çok yemek yediğinizden şikayet etti.kendi hiç yemiyormuş.yalancııııı.ben biliyom ne kadar yediğini.nesutayide benim ablam.oda yiyipte yediğini inkar edenlerden.fiziğine aldanmayın oda çok yiyor

hoşgeldin askcolic'ciğim nasıl olduda düştün buralara senindemi aklını çeldi bu kızlar
sanada bağımlılık yapacaktır söyliyeyim bak sakın dersleri asma :eek:klava:
tekrar hoşgeldin tatlım gel seni giderken şöle bir kucaklıyayımŞeniz

kızlar taze kanada ihtiyacımız vardı :jeyyar:işte biri daha geldi aman duymasın sonra kaçar:roflol:

Son düzenleme:
[QUOTE="NightRose";4218487]Öğlen yemeğini yemeyen kaldı mı arkadaşlar? Nerdesiniz?a.s.
327113eftalyaza6.jpg

w450.png
[/QUOTE]

şekerim iyide rezervasyonu 4 kişilik yaptırmışsın:roflol:biz artık kalabalık aileyiz hatırlatayım dedim sositososito:roflol:

Son düzenleme:
tünaydın canlarım nasılsınız nightcım hazırladığın sofralara bayıldım.betül ablam seninde sofraların bi harika ellerinize sağlık.
berfinsenam canım anlattımya inan uğrayabilecek durumda değildim koştur koştur alacaklarımı aldım tekrar döndüm.kardeşimi bile gidip göremedim.çok merak ettiğim halde.eğer hava kararsaydı yola çıkmamız pek tehlikeli olurdu o gittiğimiz yollara bazen mayın döşüyorlar canım jandarmada gece kesinlikle buralardan geçmeyin diyor.yoksa sizi görmek istemezmiyim.keşke bahane olsa birgün yüzyüze geldiğimizde yaşadığımız yeri ben sana enine boyuna anlatırım.

canlarım merhaba. sabah yürüyüşleri yapıyorum. sonra simitçiye girip simit ve çay içiyorum. yürüyüşte boşa gidiyor. ama öğlen mama yemiyorum.

[QUOTE="NightRose";4218487]Öğlen yemeğini yemeyen kaldı mı arkadaşlar? Nerdesiniz?a.s.
327113eftalyaza6.jpg

w450.png
[/QUOTE]

oh denize karşı, nefis bir yemek. bayıldım canım. ellerine sağlık.:asigim:

tünaydın canlarım nasılsınız nightcım hazırladığın sofralara bayıldım.betül ablam seninde sofraların bi harika ellerinize sağlık.
berfinsenam canım anlattımya inan uğrayabilecek durumda değildim koştur koştur alacaklarımı aldım tekrar döndüm.kardeşimi bile gidip göremedim.çok merak ettiğim halde.eğer hava kararsaydı yola çıkmamız pek tehlikeli olurdu o gittiğimiz yollara bazen mayın döşüyorlar canım jandarmada gece kesinlikle buralardan geçmeyin diyor.yoksa sizi görmek istemezmiyim.keşke bahane olsa birgün yüzyüze geldiğimizde yaşadığımız yeri ben sana enine boyuna anlatırım.

canım benim. tv de duyuyoruz. tahmin ediyorum. benim eşim malatyalı demişimdir sanırım. kazasından. bir ara oraya gitmiştik. eşim yol boyunca arabanın kapılarını kilitli tutmuş ve birşey olursa son sürat hareket edeceğini söylemişti ve hepimizin arabanın altına doğru siper almamızı tembihlemişti. inan çok tedirgin olmuştuk. allahtan askerlerimiz yollarda güvenliği sağlıyorlardı. sorunsuz gidip dönmüştük. o zaman yaşadığımız olayı hala unutamıyorum.

Hımmmm beğendiğinize çok sevindim Nefis bir balık restaurantıdır Eftelyacokacimcoook Beylerbeyi'n de denize nazır..kaydirigubbakcemile5

"Dekoruyla, denizi çağrıştırır bir ambiyansa sahip.

Eftalya Restaurantlarının duvarlarını çok özel deniz kızı ve denizaltı rölyef tabloları süslüyor.

Mekan düzeni; huzur, sadelik ve özen duygusunu yansıtacak bir anlayışla hazırlanmış.

Oturma düzeni, konuklarınızla özel sohbetlerinizi başkalarını rahatsız etme çekincesi duymadan yapabileceğiniz ferahlıkta. Masalardaki aksesuarlardan, servis malzemelerine, varolan herşey size sunulan ayrıcalık duygusunu yansıtacak incelikli bir zevkin ürünü.

Eftalya Restaurantları, boğazın iki yakasının eşsiz panaromasıyla iç içe olmanın keyfini doyasıya yaşayacağınız, nezih bir atmosferlere sahip...

Deniz'in tadına ait ne varsa...... Boğazın iki yakasında da... Eftalya da" Yani tam bize göre şekerler Berfinsenacım merak etme bir sürü masası var bizim içinkaydirigubbakcemilea.s.
http://www.eftalya.net/

Bir el uzanir bana
Sinirlarin ardinda
Büyümeli sevdamiz
Kardeslik topraginda

Ver elini ver bana eftelya
Uzansin elimiz eftelya
Benim divane gönlüm
Seni ister eftelya

Son düzenleme:
X