Kahramanmaras///46

Hekese Merhabaaa, bir selam vermek istedim.:teytey: Ablacım gönderdiğin güzel mesajlar için çok teşekkkürler, berfinsenacım sofran çok güzel seninde ellerine sağlık.:1hug: Bugün yine çok yoğun buralar, benim de inanılmaz başım ağrıyor çok uykusuzum:a015: Neden mi? Eşim çok horluyor cep telefonuma kaydettim hatta kayıt süresi bitti onun horlaması sabaha kadar bitmedi. Tabi kızdım çok gece ona uyuyamıyorum hiç diyeÇok üzgünüm çoook Onun pek de umrunda değilkötükedihüso ne yapıcam bilmiyorum yaa.. Baş ağrısından duramıyorum yerimde:1shok:

vallahi şimdi ne diyeceğim diye başlayacağım. şekerim benim eşimde senin gibi benden şikayetçi oldu. hadi bizimki yaşlılık. yaşlanınca bu horlama ortaya çıktı. biz çözümü ayrı odalarda yatmakla çözdük. ama siz gençsiniz. size ne önerebilirim ki. sesini dinlet. oda dr. gitsin çözümü orda arasın. ayrıca kilolu mu eşin. kiloda yaparmış diyorlar.

vallahi şimdi ne diyeceğim diye başlayacağım. şekerim benim eşimde senin gibi benden şikayetçi oldu. hadi bizimki yaşlılık. yaşlanınca bu horlama ortaya çıktı. biz çözümü ayrı odalarda yatmakla çözdük. ama siz gençsiniz. size ne önerebilirim ki. sesini dinlet. oda dr. gitsin çözümü orda arasın. ayrıca kilolu mu eşin. kiloda yaparmış diyorlar.

Evet şimdi çözdüm iyi yemekler yiyip karnını doyurunca hemen uykusu geliyor sonra da horlamaya başlıyor Dün soslu tavuk sote ve tereyağlı pilav, turşu vardı yemekte söylemesi ayıptır. Yedi yemeği uzandı sonra gece de bıktırdı beni.. Kendi horlama sesini dinletip uyandırdım sabahta.. Tabi benim saç baş sinirden dikenleşmiş gözüm yüzüm uykusuzluktan şişmiş dedim ki ya tedavi ol ya da bu boşanma sebebi biliyosun diii miii? :mymeka:dedim ben didim bunu:))))) Neyse işte azcık limoniyiz bugün ben gergin uykusuz başı ağrıyan bir hatun, o da uyuklayıp kalan bir koca üstüne üstelik horlamasıda hediyesi:kızgın: Şaka maka eşim 35 yaşında 1,79 boyu var Eh göbüşlü biraz tabii, arada eczanede satılan dr... diye ilaç var horlamaya karşı onu alıyor o da işe yaramıyor. Ne yapıcam bilmem. Yaşı ilerledikçe sıklaşıyor galiba, çünkü benim annemde de var biliyorum. En iyisi odaları şimdiden ayırmak galiba:roflol:

Günün hikayesi: Dert ağacı

Eski çiftlik evini restore etmek için tuttuğum marangoz, işteki ilk gününü zorlukla tamamlamıştı. Arabasının patlayan lastiği onun işe bir saat geç gelmesine neden olmuş, elektrikli testeresi iflas etmiş ve şimdi de eski püskü pikabı çalışmayı reddetmişti.
Onu evine götürürken yanımda adeta bir taş gibi oturuyordu. Evine ulaştığımızda beni, ailesiyle tanışmam için davet etti. Eve doğru yürürken küçük bir ağacın önünde kısa bir süre durdu, dalların uçlarına her iki eliyle dokundu.
Kapı açıldığında; adam şaşırtıcı bir şekilde değişti. Yanık yüzü tebessümle kaplandı, iki küçük çocuğunu kucakladı ve eşine kocaman bir öpücük verdi.
Daha sonra beni arabaya yolcu etmeye geldiğinde; ağacın yanından geçerken merakım daha da arttı.
Ona eve giderken gördüğüm olayı sordum. 'O, benim dert ağacım,' dedi. 'Elimde olmadan işimde bazı sorunlar çıkıyor, ama şundan eminim ki o sorunlar evime, eşime ve çocuklarıma ait değil.
Bunun için bu sorunları her akşam eve girerken o ağaca asıyorum. Sabahları tekrar onları oradan alıyorum. Ama komik olan ne biliyor musunuz?
Ertesi sabah onları almaya gittiğimde, astığım kadar çok olmadıklarını görüyorum ...

'Öfkeyle geçen her dakikanız, mutluluğunuzdan çalınmış 60 saniyedir.'

bu gün benimde misafirim vardı kahvaltıya gelmişti az önce gitti çok sevdiğim ve samimi bir arkadaşım günüm güzel geçti akşama yemegede ne yapacaksam hiç bilmiyorum valla gribimde biraz geçer gibi oldu bu seferde eşim grip olmuş tlfon açtı akşama yandım valla benimki pek bir nazlı neyse herkese iyi akşamalar

bu gün benimde misafirim vardı kahvaltıya gelmişti az önce gitti çok sevdiğim ve samimi bir arkadaşım günüm güzel geçti akşama yemegede ne yapacaksam hiç bilmiyorum valla gribimde biraz geçer gibi oldu bu seferde eşim grip olmuş tlfon açtı akşama yandım valla benimki pek bir nazlı neyse herkese iyi akşamalar
Geçmiş olsun bitanem, sana da kocişine de.. Ama emin ol onların nazından biz hasta olduğumuzu bile unutuyoruz çoğu zamansositososito Hadi iyi akşamlar canıma.s.

çok doğru bir olay. bu olayı bize zamanında bir öğretmenimiz anlatmıştı. iş hayatına atıldığımda bu bana küpe olmuştu. öğretmenlik stresli bir meslektir bilirsiniz belki. helede lisede öğretmenlik yapıyorsanız. ben o koca bebeklerle yaşadım ve gördüm. ne sorunlar vardı anlatamam. çok üzüldüğüm günler olmuştu. öğrencileri geç öğretmenlerde ayrı bir dertti. genelde öğretmenlerin çoğu kaprisli olur. hemde onlarla boğuşursun. ama eve gelince onları kapıya asmayı öğrendim. evde anne eş olmaya gayret ettim. işe gidincede evdekileri okul yolunda bırakmayı başardım. ama biliyormusun bu bende daima kontrollü olmayı öğretti. rahat bir insan olmayı çok özlemiştim.

Bir kahve içelim de kendimize gelelim di miiii?kaydirigubbakcemile3 E hadi buyrun:kahve:
turkkahvesian7.jpg

w300.png

Afiyet şeker olsun ablacımŞeniz Bak ortadaki fıstık sen, yanındaki tatlişkolarda bizlerrrsositososito Süpppperrrrrizzz:nazar:kaydirigubbakcemile5
per2gx4.jpg

w364.png

Çok teşekkür ederim ablacım beni onure ettin:1hug: Sana sevgilerimi ve öpücüklerimi yolluyorum, iyi ki varsın.kaydirigubbakcemile3
iyikivarsnko2.jpg

w600.png

şimdilik iyi akşamlar, herkese selamlar ve öpücükler:eek:

slm bende k.maraşlıyım afşin ilçesindenim:)bnde eşimin işi dolayısıyle orda yasamıorum.ama her sene gideriz oraya.cnm hemşolarım öpüyorum hepinizi:dance:

bende elbistanlıyım canım. izmirde yaşıyorum. topiğimize hoşgeldin. elin boş mu geldin? en azından bir çiçek yollayabilirdin.

hogeldinkk8.png
w465.png
[/IMG]

kıslar şimdi yemek yiyeceğim. üzülerek kapatıyorum. sonra tv. izler ve yatarım. bu günlük muhabbet yeter sanırım. hepinizi öpüyorum.

iyigeceler1.gif

kızıl melek hg canım bende seni öpüyorum kocaman.
hemşolarııım nasılsınız bakim görüşmeyeli beni sormayın ben pek iyi değilim dün misafirlerimi ağırladım sabahınada maraşa gidip işimizi bitirip annemlere dahi uğrayamadan döndüm.şimdi bomba bana kızacak geldinde niye uğramadın diyecek.malum aylık ödememiz var eşimde geceye vardiyaya gidecekti benide biraz kafam dağılsın diye götürdü alışveriş yaptım ciciler aldım oğluşlarımada banada ondan sonrada lokantada yemeğimizi yiyip döndük.geceye kalamazdım hava kararmadan dönmek zorundayız buralar karanlıkta pek tekin olmuyor bomba biliyor nasıl olduğunu onun içinde korkudan gelemiyor.döner dönmezde dünden haberli misafirlerim varmış hiç haberim yok eşim eve dönerken söyledi birde bukadar yorgunluğun üstüne misafir ağırladım az öncede komşum geldi ve ben bittim çok fena rahatım kaçtı sırf sizleri özlediğimden pcyi açtım.hepinizi öpüyorum allaha emanet olun öptüm.

selam kızlar.ben bombanın bacusuyum.bacum sizlerden çok bahsetti.ama çok yemek yediğinizden şikayet etti.kendi hiç yemiyormuş.yalancııııı.ben biliyom ne kadar yediğini.nesutayide benim ablam.oda yiyipte yediğini inkar edenlerden.fiziğine aldanmayın oda çok yiyor

:mymeka:galleş seni benim yediğim gözünemi battı hıı :eek:klava:ne yiyom sanki sadece günde 10 öğün yemek yiyom.cokacimcoookazda yiyemiyom tamam itiraf ediyom:eek:.gencim güzeli oburum tüm bir tavuğu tek başıma yerim hele ciğer kebabını en az abartısız 15 şiş yerim bi oturmaya 7-8 yumurta götürrüm amma şimdi pek iştahım kalmadı 2 tane yumurta yiyebiliyom anca yanındada yarım tost yiyom bir tencere çorbayı birgecede içiyom baya iştahsızım ne yapmalıyım noolur bana akıl verin.senağlama:Saruboceq:

X