Kahramanmaras///46

canlarım merhaba nasılsınız merhaba deyip kaçıcam hepinizi öpüyorum allaha emanet olun

ne o artık bakıyorumda bize yüz yok. bakıp çıkacam. :1shok: iyi baktın mı?:nazar:
aaa kızıyorum.:kızgın: bakıp çıkmak yok.kötükedihüso bak ben yemeği koydum ocağa, koşturarak buraya geldim.cokacimcoook adamıda uyduruk yemekle kandıracağız bu gün.:roflol::roflol::roflol:

kızlar bizim buluşma işi yattımı yoksa.bakın gelmezseniz bende başkaları ile buluşurum ona göre..

yok anam bunlar gelmiyecekler. sen berfisenayla buluş bari. resimleride çek. sonra bunlara nisbet olsun diye koy. ha bu arada adanalılar gibi mamalarında resmini çekin. gelmeyenler bir ahh çeksinler.:sm_cool::teytey:

yemekte bezelyeli tavuk yemeği ve pilav. çorbanın adıda kondu. tarhana. tabii en zoru salata. niye derseniz, ellerden. nasıl yıkayacağım onu düşünüyorum.

kıslar bana müsade. sabah çok erken kalkmıştım. ayakta duramıyorum. galiba aldığım ilacında etkisi oldu. biraz uzanacağım. erken kalkarsam açarım yine. hepinizi öpüyorum. beni ösleyin e mi.

713.jpg

kızlar bizim buluşma işi yattımı yoksa.bakın gelmezseniz bende başkaları ile buluşurum ona göre..

tatlım benim gelmek isteyenler gelir teklif var ısrar yok he baktık kimse yok senle ben felekten bir gün çalarız yeriz içeriz hoş sohbet fotolarda çekeriz sonrada nisbet için k.k. ya ekleriz ,gelmeyenlerde keşke gitseydik der şu an 3 kişiyiz sen,ben, nesutayi,ancak bayram sonrasına olur k.k. daki tüm K.MARAŞlılar buluşma dopiğine eklediğim yazıyı görsünler,daha çoğu hiç görmedi ,tamammı canom

betül ablamm kızma kelee bugün misafirlerim vardı gelmek üzerelerdi gündüzde iş güç koşuşturdum onçiiiin yoksa sizi unuturmuyum ben eşk olsun.hadi elini öpemde barışak.

ya bana çok karışık göründü.yemekten sonra denicem.şimdi açlıktan ölüyom

canım ilkin karışık gibi görünür. deneme tahtasında yapmaya başlayınca zor olmadığını anlıyorsun. yani uygulamayla herşey değişiyor.

kocacım bu gün 8de gelecek normalde 10dan önce gelmiyo.

benimkide 7 de geldi. salata yok dedim. olsun turşu var dedi. adam boğaz olunca aklı iyi çalışıyor. sonra rutin yaşantı. yemek ye herkez odasına çekilsin. tv ler açılsın. sabah 5,5 da uyandım. adamın tv açık uyumuş. nasıl kızdım. uyansın az çekişecem.kötükedihüso:eek:klava:

tatlım benim gelmek isteyenler gelir teklif var ısrar yok he baktık kimse yok senle ben felekten bir gün çalarız yeriz içeriz hoş sohbet fotolarda çekeriz sonrada nisbet için k.k. ya ekleriz ,gelmeyenlerde keşke gitseydik der şu an 3 kişiyiz sen,ben, nesutayi,ancak bayram sonrasına olur k.k. daki tüm K.MARAŞlılar buluşma dopiğine eklediğim yazıyı görsünler,daha çoğu hiç görmedi ,tamammı canom

hah işte. bende bunu bekliyorum. gelen gelir. aferin. sonra bende gelmek isterdim diye yazarlar. ilk adım önemli. siz daveti yaptınız.
şöyle dillere destan mamalar yapın. resmini de çekin. öf demeyin keyfinize. gelmeyenler ah ah ah desinler.kötükedihüso

betül ablamm kızma kelee bugün misafirlerim vardı gelmek üzerelerdi gündüzde iş güç koşuşturdum onçiiiin yoksa sizi unuturmuyum ben eşk olsun.hadi elini öpemde barışak.

ablanız size kızar mı hiç. takılıyorum kız. nazım size geçiyor. misafirlerine ne mamalar yaptın bakim.
kıs benimde işim gücüm mamalar galiba. kafayı onlarla bozdum. aç bırakıyorum kendimi ondan habire mama diyorum. ama az yiyecem. azimliyim.
cokacimcoook kendimi cendereye sıkışmış gibi hissediyorum.:eek:klava: yegenim bile bu yaz teyze bu ne kilo dedi.senağlama sülalenin en şişkosu ünvanını aldım.:roflol::roflol:
1.64 boy-70 kilo çok mu sizce. bence sadece göbeğim var. kızımda öyle diyor.:1hug:

487b667f852460170f1afd0fd4030db9.jpg

ablacığım günaydın ,kahvaltın bugün benden ,
kızlarıda çağıralım ,çaylar soğumasın ,buyrun sofraya:)

X