Kahramanmaras///46

bebek03.jpg

bebek28rn.jpg

ay aman iştahım açıldı bebeğime a rabbim neye bnzer diye düşünmüyorum hiç ama kız mı erkek mi diye öğrenince belki düşünürüm.
ay bebeğim sağlıklı olsund a
teyzeleri bir doktor var bak orda bebğin derse size müjdeyi verirm.kan tahlili yaptırıdm
4 haftaık çıkmıştı p.tasi günü.bugün 5+1 of aman bilmem işte öğreniyoruz her gün bir şeyler.
doktor teyzeis bak burda derse size hemn müjde vereceğim

canım swethomecim valla ben görmemişim.hayırlı olsun canom allah kucağınada almayıda nasip etsin.

altınlar gitti bende dımdızlak kaldım cadı hepicana göz koydun al senin olsun hayrını gör zilli

kıslar ben şimcik çıkıyorum. aklım sizde ama. kocişime mama yapmam lazım. bir damla yemek yok. ne yapacağım onuda bilmiyorum. savulun mutfak ben geliyorum. beni bekleyin canlarım.

hoscakal.jpg

vayyyy hemşolarr bende kahramanmaraşlıyım merkezden olan varsa eller havaya hihoyyyt

hoşgeldin canım. oh be hemşolarımız çoğalıyor. merkezden arkadaşlarımız olmaz mı? var tabii. onlar seninle temasa geçerler.

3830hosgeldinzl3.gif
w694.png
[/IMG]

biz yeni gelen arkadaşlarımızı hemencek buluşma haberlerine girmesini istiyoruz. orada kaynaşmanız için buluşma haberleri var. bakarsan seviniriz.:asigim:a.s.:nazar::enbuyukkk:

nurgul sıla hemşom hg canom bende merkezdenim bomba diye bir arkadaş daha var oda merkezden.berfinsena var oda merkezden anlayacağın baya varız canım.

salatada yaptım. 1 saatte 3 çeşit yemek ve salata. aferin bana değil mi? pratik bir hatunum ben valla. ama azar yaptım tabii. 2 kişi için. yarında bunlar yenir. kıslar ya iki kişi için yemek yapmak çok zor valla. makarnayı dörde böl yap. fasulyeyi yarım kilo ile yapmak. inanın yemek dökmeyi hiç sevmiyorum. az yaptığım halde yemekler sürünüyor. çocuklarda burda olunca sorun olmuyordu. ertesi güne kalmıyordu. biz iki yaşlı bitiremiyoruz vallahi.

1169230474bulgurlu-salata.jpg

yaaa arkadaşlar kötü bi haber aldım çok canım sıkıldı kardeşim bu sabah fenalaşmış acile kaldırmışlar hemende ameliyata almışlar.apandistmiş.şok oldum bişeyi yoktu.ablamda şimdi hastanedeymiş eli kolu bağlı oturmak ne kötü.

yaaa arkadaşlar kötü bi haber aldım çok canım sıkıldı kardeşim bu sabah fenalaşmış acile kaldırmışlar hemende ameliyata almışlar.apandistmiş.şok oldum bişeyi yoktu.ablamda şimdi hastanedeymiş eli kolu bağlı oturmak ne kötü.

ya çok kötü be canım. geçmiş olsun. bomba mı başında? ya çok üzüldüm. gurbette olmanın işte en kötü anı. bilirim bu duyguyu canım.

slm bende kahraman maraşlıyım.neresindensin:1rolleyes:

canım baştaki sayfaya bakmışsın. biz bu sonlardayız. merkezden olan arkadaşlarımız var. ben elbistanlıyım. son sayfalara gelirsen topiğimizde kimler bulunduğunu görürsün.

aramıza katılmana sevindik. hergün buraya uğrarsan seviniriz. umarız burada iyi vakit geçirirsin.

3830hosgeldinsy4.gif
w694.png
[/IMG]

kızıl-melek canım mesajların kapalı. ayarlarına girip onları açarsan seviniriz. birbirimizle irtibat kurabilmemiz için iyi olur düşüncesindeyim. öpüyorum.

X