Kahramanmaras///46

1203366467_TRABZON%20HASIR%20TAKIM.jpg

canim benden sana :))

(laf aramizda kalsin aynisini istiyorum bende :))) )

dermancım zengin oldun canım bende düğün arabasının önünü keser bunları yürütmezmiyim.hemide çok günah bizle paylaşman gerekmiyormu bu kadar altını.

Yolunuza birakilan altin torbalar..

Siva ve Sakti, Hinduzim'in kutsal çifti, gökyüzündeki yüksek katlarinda oturup, bir yandan yeryüzünü seyrediyorlar, bir yandan da insan yasamini tehdit eden unsurlari, insan davranislarindaki karmasayi, insan olmanin acilarla dolu bedeline hüzünleniyorlarmis.
Birden Sakti, ara sokaklarin birinde ayakta bile zorla duran perisan yoksulu farketmis.. Kalbi merhametle burkulmus. Yasamak için verdigi savas, dürüst ve iyi bir insan olmasi onu etkilemis olmali ki, kutsal kocasina "bu zavalliya biraz altin vermesi" için yalvarmis.
Siva adami bir an gözlemis, sonra sevgili karisina dönerek. "Yapamam" demis.. Sakti sasirmis tabii!

"Ne demek?" diye isyan etmis kocasina.. "Sen bu evrenin sahibi, en yüce tanrisi degil misin? Bu kadar basit birseyi nasil yapamazsin?"

"Bunu ona veremem çünkü henüz almaya hazir degil" demis, Siva..

Sakti çikismis, "Yani, yolunun üzerine bir kese altin birakamayacagini mi söylüyorsun?"

"Tabii, birakabilirim" demis, Siva.. "Ama bu baska birsey.."

"Lütfen.." diye yalvarmis, Sakti.. "Lütfen.."

Ve Siva bir kese dolusu altini yoksul adamin yolunun üzerine birakmis..

Zavalli yoksula gelince, o aksam iki lokma birsey bulup yiyip yiyemeyecegini, yoksa yine aç mi uyuyacagini düsünerek yoluna devam ediyormus.. Köseyi dönünce, "Suna bak" demis, "koca bir tas parçasi.. iyi ki, gördüm.. Çarpsaydim, partali çikmis sandaletlerim iyice elden çikacakti.."

Ve dikkatle altin dolu kesenin üzerinden atlayarak yoluna devam etmis..

Yasam yolumuzun üzerine yüzlerce torba dolusu altin birakiyor.. Ya çok seyrek olarak bu torbalar oldugu gibi görünüyor ya da biz onlarin bilincine çok geç variyoruz..
Bu hikaye "Kitchen Table Wisdom" adi altinda Amerika'da yayinlanan bir kitaptan alindi.. "Dönüsü yok" sandiklari hastaliklarini endiselerini, deneyimleri doktorlariyla paylasan, dertlesen insanlarin öykülerinden olusan bir kitap.. Yukaridaki hikayeyi anlatan hasta, doktorun "Sen yasamin boyunca yolunun üzerinde bir torba altin buldun mu?" sorusunu,
"Evet" diye yanitliyor, "Hastaligim.. Benim yoluma birakilan altin torba, kanserdi.. Yasamin, saglikli yasamin nasil bir mutluluk oldugunu o zaman anladim çünkü.."

1203366467_TRABZON%20HASIR%20TAKIM.jpg

canim benden sana :))

(laf aramizda kalsin aynisini istiyorum bende :))) )

canommmm sen iste yeterki ben sana bu setin alasını alırım ama önce bi banka soymam gerek.çünkü eminim bomba ve zeynepte isteyecekler.betül ablamada alırım.e dermana zati aldım.bidenede baaa alırsam tamam olur.yanlız polis emmilere yakalanırsam ben hakimim masum bey derim.tutmayın beni kuyumcuya gideyommmnm

canommmm sen iste yeterki ben sana bu setin alasını alırım ama önce bi banka soymam gerek.çünkü eminim bomba ve zeynepte isteyecekler.betül ablamada alırım.e dermana zati aldım.bidenede baaa alırsam tamam olur.yanlız polis emmilere yakalanırsam ben hakimim masum bey derim.tutmayın beni kuyumcuya gideyommmnm

oy ben giymetlu ablam oy benm gözel aplam.. ben sana ölmem mi giii..hadi sen git bankaya ben kuyumcuda bekliyommmm ama cabuk gel emi

kız cadı hemende hazır baksen şuna kuyumcuda beni bekleyecekmiş zilli seni gel yardım et bari bankayı soymama.cadıııııııııııı

nuru beyza canım benim hepimiz zaten k.maraşlıyız burda bizimle tanışmak istemiyormusun yoksa.sıla buralara uğramayalı epey zaman oldu.biz varız canım hg aramıza. kahraman maraştamı oturuyorsun canım.eğer k.maraşta oturuyorsan buluşmamız olacak inşallah.sende katılabilirsin bize istersen.

canım. gönlü zengin arkadaşım benim. ablanız sizlere kurban olsun.

cinli-kadindan-aldatan-sevgiliye-zehirli-opucuk_o.jpg

bir_gl_bir_pck.jpg

kız sen varya mutluluğumun reçetesi ben evlendim diye herşeyi yaşadımmı yani ben daha yeni evlilere taş çıkartırım.enüştenün dünki cezasıda bittiki beni kimse tutamaz.en iyisi biz bu işi yapacak birini bulalım mesela bomba.ufak tefek zati kimse görmez oni bide tazı gibi koşar önüne gelenide döver ondan iyisinimi bulucaz.bende kuyumcuya geliyom bombayıda bankaya gönderiyom.

kız sen varya mutluluğumun reçetesi ben evlendim diye herşeyi yaşadımmı yani ben daha yeni evlilere taş çıkartırım.enüştenün dünki cezasıda bittiki beni kimse tutamaz.en iyisi biz bu işi yapacak birini bulalım mesela bomba.ufak tefek zati kimse görmez oni bide tazı gibi koşar önüne gelenide döver ondan iyisinimi bulucaz.bende kuyumcuya geliyom bombayıda bankaya gönderiyom.
hadi enistemin gözü aydin ne kadar sevinmistir adamcagiz :roflol: cok fenasin sen cokkk :roflol: evet bomba olabilir mesela.. hem biri gelirsede karateee yapar biter dimi?

hadi gel kuyumcuya gidek özledim altinin kokusunu :jeyyar:

nur u beyza canım seni arkadaş listeme ekledim canım. yalnız ayarlarına gir mesaj bölümünü aç. seninle yazışmak istediğimizde ulaşabilelim.

delüüü en büyük betül ablam sonra zeynep sonra bomba sonra ben en sona sensün bekle bakem sıranı .cadı beni çok güldürdün allahta seni güldürsün hepinizi çok seviyorum.ben şimdi komşuya kahveye kaçıyorum dönünce görüşürüz öpt

önce sana alcaz söz.. büyükten kücüge.. sonra tabi bana.. sonra bombaya sonra zeynep ablama ondan sonrada suzana.. kaydirigubbakcemile

:asigim: yok canım. önce size. ben yaşlıyım. küçüklere yakışır. ben taksamda olur takmasamda. zaten alerjim var. ancak bir düğüne giderken takabilirim.:roflol::sm_cool:
laf aramızda arkadaşlar benim ellerimde kırmızı kırmızı pütürükler oldu. bu nedir? şimdiye kadar böyle bişey olmamıştı.:1shok:

X