- 25 Haziran 2008
- 4.065
- 3
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim benden sana :))
(laf aramizda kalsin aynisini istiyorum bende :))) )
canommmm sen iste yeterki ben sana bu setin alasını alırım ama önce bi banka soymam gerek.çünkü eminim bomba ve zeynepte isteyecekler.betül ablamada alırım.e dermana zati aldım.bidenede baaa alırsam tamam olur.yanlız polis emmilere yakalanırsam ben hakimim masum bey derim.tutmayın beni kuyumcuya gideyommmnm
kız cadı hemende hazır baksen şuna kuyumcuda beni bekleyecekmiş zilli seni gel yardım et bari bankayı soymama.cadıııııııııııı
canommmm sen iste yeterki ben sana bu setin alasını alırım ama önce bi banka soymam gerek.çünkü eminim bomba ve zeynepte isteyecekler.betül ablamada alırım.e dermana zati aldım.bidenede baaa alırsam tamam olur.yanlız polis emmilere yakalanırsam ben hakimim masum bey derim.tutmayın beni kuyumcuya gideyommmnm
mrb sıla
bende maraşlıyım tanışalım
hadi enistemin gözü aydin ne kadar sevinmistir adamcagiz :roflol: cok fenasin sen cokkk :roflol: evet bomba olabilir mesela.. hem biri gelirsede karateee yapar biter dimi?kız sen varya mutluluğumun reçetesi ben evlendim diye herşeyi yaşadımmı yani ben daha yeni evlilere taş çıkartırım.enüştenün dünki cezasıda bittiki beni kimse tutamaz.en iyisi biz bu işi yapacak birini bulalım mesela bomba.ufak tefek zati kimse görmez oni bide tazı gibi koşar önüne gelenide döver ondan iyisinimi bulucaz.bende kuyumcuya geliyom bombayıda bankaya gönderiyom.
önce sana alcaz söz.. büyükten kücüge.. sonra tabi bana.. sonra bombaya sonra zeynep ablama ondan sonrada suzana.. kaydirigubbakcemilebankaya bomba gitsin. bende kuyumcuya gelirim. banada kırıntı kalır herhalde.
önce sana alcaz söz.. büyükten kücüge.. sonra tabi bana.. sonra bombaya sonra zeynep ablama ondan sonrada suzana.. kaydirigubbakcemile