Kahramanmaras///46

delüüü en büyük betül ablam sonra zeynep sonra bomba sonra ben en sona sensün bekle bakem sıranı .cadı beni çok güldürdün allahta seni güldürsün hepinizi çok seviyorum.ben şimdi komşuya kahveye kaçıyorum dönünce görüşürüz öpt

sakin komsuna planimizdan bahsetme o da ister vallah bas edemem :1no2:

fazla dedikodumuzu yapma altin almam sana ona göre
yerimseniben

:asigim: yok canım. önce size. ben yaşlıyım. küçüklere yakışır. ben taksamda olur takmasamda. zaten alerjim var. ancak bir düğüne giderken takabilirim.:roflol::sm_cool:
laf aramızda arkadaşlar benim ellerimde kırmızı kırmızı pütürükler oldu. bu nedir? şimdiye kadar böyle bişey olmamıştı.:1shok:
o zaman ben senin altinlarida alirim ablacim :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

gecmis olsun ya neden olabilir ki? Stresden olmasin üzdün kendini kac gündür.. senağlama

o zaman ben senin altinlarida alirim ablacim :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

al be gülüm canın sağolsun. laf aramızda yaptığım boncuk takılarıda takmıyorum. kızım kızıyor. panoda sergiliyorum. sergilemek hoşuma gidiyor. takmayı sevemedim bir türlü. bazı insanlara imreniyorum. takıp çıkıyorlar. yakışıyorda. niyeyse ben kendime hiç yakıştıramadım. psikolojik herhalde. benim anacım 87 yaşında . hala takıp takıştırp gezinir. 4 kızıda takmaz. olacak şey mi? torunları allahtan anneannelerine çekmiş.

gecmis olsun ya neden olabilir ki? Stresden olmasin üzdün kendini kac gündür.. senağlama

belki ondandır. birden oldu. acı filanda yok. huzursuz oldum. pazartesi dr. a giderim.benneyaptımki

aman ablacım dikkat et büyük ihtimalla strestendir.hemen dra git.
mutluluğumun reçetesi komşuma bhsetsem direk ortak olcek altınlara dermiyim heç.uyanık gacıyım ben zati bisürü ortağız hemide betül ablamın altınlarınada ortağız pşıııııık sana verirmiyim hepsini.

mutluluğumun reçetesi komşuma bhsetsem direk ortak olcek altınlara dermiyim heç.uyanık gacıyım ben zati bisürü ortağız hemide betül ablamın altınlarınada ortağız pşıııııık sana verirmiyim hepsini.

bide ablam olcan dimiii sattin beni demiyon ki bu kiz daha evlenecek ceyiz alacak ev döseyecek para lazimdir altinlarin hepsini suna veremde zorluk cekmesin kizcagiz,, Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook ama nerdeeeee :mymeka:

aaa altın mı dağıtıyorusnuz bana yok mu
altının kokusunu aldım geldim bak.
hem belki teyzeleri ben bebk bekliyorum daha çok küçük bar
onu ortak eidn olmaz mı:)))))))

swethomecüüüm hg canom sanada verek tamam emme sen ne zaman gebe kaldın kııız mbenim niye haberim yok eşk olsun

hışşştt. atışmayın. ben size pay ederim. hemide eşit olarak.

bide ablam olcan dimiii sattin beni demiyon ki bu kiz daha evlenecek ceyiz alacak ev döseyecek para lazimdir altinlarin hepsini suna veremde zorluk cekmesin kizcagiz,, Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook ama nerdeeeee :mymeka:

canımbenim ya. tamam sen hepiciğini al. tabii evlenecek olana yardım sevaptır.

iyide kıslar ortada hiçbir şey yok. niye şimdiden mal davasına düştünüz. hadi para olsa, altın alacak olsak.:roflol::roflol::roflol: olsunda helem o zaman derde düşün. fazla ortak istemezük.:nazar:

kesinleşti yani ay çok sevindik. hadi gözün aydın. allah olmayanlarada verir inşallah. herşeyden önce sağlıklı doğar inşallah. allah analı babalı büyümeyi nasip etsin.:nazar:a.s.:1hug::asigim:

iste bebislere hic dayanamam ben tamam hepsi bebisin olsun hihoyyyt

oy kurban olurum ya gözün aydin, teyze mi oluyom ben simdi hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

kız mı erkek mi olur bilemediğim için bunu yolluyorum.

460_buyuk.jpg

HO447519IR768_250.jpg

aa ben bu topikte haber veridm ama diklkatinden keçmıştır
yazıdm size ben:KK43:(
ben mi yeni daha doktora gitmedim
canım
daha 5 haftalık
6 haftalık olunc agideyim diyorum:))))))
sizce hatamı yapıyorum
ki yoksa

teşekkür ederim teyzeleri.
canlarım çok sağolun.
herşey için yastıkçıklara bittim .ben ablaığım.
sağoalsın.
inşallah hayırlı ve sağlıklı bir evlat dünyaya getirmeyei nasip eder allah.
biraz dikakt etmeye çalışıyorum .ama allahım kucağımızada almayı nasip etisn.karnımıza düşüren allah onuda nasip eder inşalalh

aa ben bu topikte haber veridm ama diklkatinden keçmıştır
yazıdm size ben:KK43:(
ben mi yeni daha doktora gitmedim
canım
daha 5 haftalık
6 haftalık olunc agideyim diyorum:))))))
sizce hatamı yapıyorum
ki yoksa

evet açmıştın konuyu ben hatırlıyorum. valla en uygun zamanı yeni gençler daha iyi bilir. biz o konularda geri kaldık. artık doğuramayacağımıza göre ilgim yok.:nazar: aslında bize şimdi bebek lazım. ama bunu gençlere bırakıyoruz. olamaz yaaaa.:roflol::roflol::roflol:

teşekkür ederim teyzeleri.
canlarım çok sağolun.
herşey için yastıkçıklara bittim .ben ablaığım.
sağoalsın.
inşallah hayırlı ve sağlıklı bir evlat dünyaya getirmeyei nasip eder allah.
biraz dikakt etmeye çalışıyorum .ama allahım kucağımızada almayı nasip etisn.karnımıza düşüren allah onuda nasip eder inşalalh

güle güle kullan canımcım.

amin be güzelim. inşallah kucağınada alıp seversin.:ecrin_bebek:a.s.:nazar: kendine çok dikkat et güzelim. sakın hiçbir şeye üzülme. :asigim: :1hug:

eee boşuna dememişler bebek rızkı ile gelir.bak bebişim senden önce altınalrın hepsini sana bağışlaıd ablaların.
ama ablaları o altınalrı kuyumcu amacadan haberis zlamışlar.yok bzi almayalım
o zaman
yav
ama isterseniz sizin altınalrınız alırız.:)))))))
mutlutluk reçetem bu cömetrliğin ayrıca gözüm yaaşrttı.
hale bak evlenecek kenien hiç ayırmadı hepsini bebişe verdi
:))

bak bebecik annen seni sabırsızlıkla bekliyor. hayırlısı ile dünyaya gel. seni teyzelerinde seni çok seviyor. hepimizin gözü yolda.

bebisq4.png
w430.png
[/IMG]

X